Hesaplar Çalındı

Hotmail hesabına herhangi bir kod gelmedi ama, orası çok kafamı karıştırdı. Ayrıca two- Factory'de kaldırılmadı. Mail hesabım başta olmak üzere pek çok hesap için "açık tut" seçeneğini kullanıyorum, acaba problemin kaynağı çerezler olabilir mi?

Çözüm olarak bir kez daha temiz format atmayı ve mail adresimi yok etmeyi düşünüyorum. Sıfırdan temiz bir mail adresi açıp, bağlı olan hesaplarımı ona bağladıktan sonra sorun devam etmez herhalde.

Güzel bir format ve yeni hesapla çözülür lakin Instagram hesabının ve diğer saldırıya uğrayan hesapların saldırıya uğramaya devam eder eğer format atıp şifrelerini değiştirmezsen cookie ile yapmaları çok zor değil.

Güzel bir format ve yeni hesapla çözülür lakin Instagram hesabının ve diğer saldırıya uğrayan hesapların saldırıya uğramaya devam eder eğer format atıp şifrelerini değiştirmezsen cookie ile yapmaları çok zor değil.

Deneyeceğim bakalım, çok teşekkür ederim.

Bilgisayarı formatladım, her şeyi sildim. Yeni bir e-posta hesabı açtım ve önemli olan bütün uygulamaları bu yeni e-postaya taşıdım. Eski e-posta hesabımı da kapattım, ancak 30 gün beklemesi gerekiyor.

Eski mail hesabımı kapattım ve o hesaba bağlı olan bütün uygulamaları yeni e-postaya taşımadım, sadece önemli olan birkaç tanesini taşıdım. Geriye kalanlar ne olacak bilginiz var mı? Bağlı oldukları e-posta hesabı silindikten sonra hesaplarda kullanılamaz hale gelir ve ben de artık rahatlarım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şu an bende format için hazırlanıyorum bende sizinle aynı durumdayım 150 tane şifre sızıntım var.

Geçmiş olsun hocam, benim artık yapabileceğim ekstra bir şey kalmadı. Mail hesabının 30 gün sonra kalıcı olarak silinmesini bekleyeceğim, bu süre zarfında herhangi bir sızma girişimi vs. yaşanırsa da müdahale edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı