Hesaplar çalınıp duruyor

St_Soloturk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, Steam hesabimdan başlayarak bütün hesaplarimi calmaya başladilar. Steam'den herkese gift olarak virus atiyorlar simdi de Instagram hesabimi caldilar ve Bitcoin ve +18 seyler paylaşiyorlar. Mail sifremi 2 kez degistirdim bilgisayarimi sifirladim coğu şifremi değiştim ne yapacağım hiç bilmiyorum yardim edin.

Ama her şeyi değiştirdim dediniz, nasıl olabilir ki? Biri şaka falan yapıyor olmasın?

Hocam bu çok garip bir şey bir kere bulaştıktan sonra bir daha kurtualmıyorsunuz anca sizi bırakmaları gerekiyor.

Google hesabınız varsa onun şifresini değiştirin.
Telefon/tablet gibi cihazları sıfırlayın.
Bilgisayarınızı (dualboot varsa onları da) formatlayın.

Bu şekilde kurtulacağı bir şey değil hocam yine de yapabilir arkadaş fakat çözüm bu değil maalesef.

Hocam bu çok garip bir şey bir kere bulaştıktan sonra bir daha kurtualmıyorsunuz anca sizi bırakmaları gerekiyor.

Bu şekilde kurtulacağı bir şey değil hocam yine de yapabilir arkadaş fakat çözüm bu değil maalesef.

Denemekten zarar gelmez. Hesap hareketlerinizi de kontrol etmenizi öneririm, bir sorun olmasın.

Merhaba öncelikle, Steam hesabimdan başlayarak bütün hesaplarimi calmaya başladilar. Steam'den herkese gift olarak virus atiyorlar simdi de Instagram hesabimi caldilar ve Bitcoin ve +18 seyler paylaşiyorlar. Mail sifremi 2 kez degistirdim bilgisayarimi sifirladim coğu şifremi değiştim ne yapacağım hiç bilmiyorum yardim edin.
Telefon kullanıyorsanız tüm şifrelerinizi değiştirin ve format atın.
Bilgisayar kullanıyorsanız ESET Online Scanner ile tarama yapın, ardından şifrelerinizi değiştirebilirsiniz.

Eğer hala devam ediyorsa bana bildi rebilirsiniz virüs konusunda iyi bilirim insanın durumunu.

Bu sabah saat 3'te Discord hesabimi calmislar hala devam ediyorlar suanlik sifresini degistigim hesaplarda bir şeyler olmadi galiba o anki bilgilerim ellerinde.

Telefon kullanıyorsanız tüm şifrelerinizi değiştirin ve format atın.
Bilgisayar kullanıyorsanız ESET Online scanner ile tarama yapın, ardından şifrelerinizi değiştirebilirsiniz.

Kaspersky'e kullanıyorum ve bilgisayarimda bir şey bulmuyor her gün 2 3 kerw tariyorum.

Hocam şimdi de diğer mailime giriş yapmişlar Türkiye'den ipone fakat galiba VPN falan kapali unuttuğu icin birkaç dk icinde çıkmış eğer IP'sini falan bulabilirsek gideceğim.

Arkadaşlar şu anda Türk birisi benim Instagram hesabıma giriş yapmaya çalışıyor TR beytepe diye bir yerden ismi Burak. Kzjc yardım edin ne yapacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-22 001158.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-22 001158.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı