Hesaplar sürekli çalınıyor

Ethem Dizdar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son 1 haftadır maillerime çok alakasız yerlerden mailller geliyor (iCloud dahil) ve hesaplarımın e postaları ya da şifreleri sürekli değiştirilmeye çalışılıyor. 2 adımlı doğrulamalar açık zaten giriş yapılan aygıtlarda hiçbir şey yok. Tüm şifreleri değiştim tekrar olur mu? Nasıl çözebilirim?

Güncelleme: Kaspersky ile tam tarama yaptım GoodbyeDPI virüs olarak algıladı.

Son düzenleme:

Kaspersky Rusya'lı bir yer ve Rusya GoodbyeDPI'yı yasakladı. Kaspersky açıkken GoodbyeDPI kullanamazsın.

Kaspersky Rusya'lı bir yer ve Rusya GoodbyeDPI'yı yasakladı. Kaspersky açıkken GoodbyeDPI kullanamazsın.

Hocam zaten çalışmıyordu ne olur ne olmaz sildim. 3 tane de trojan silmiş. Nasıl böyle bir şey olabiliyor? Gmail'lerimde şüpheli bir giriş gözükmüyor ve 2 adımlı doğrulama açık.

Önceden virüs bulaştı mı bilgisayara? Bulaşıp mail adresini dağıtmış olabilirler. Gelen mailleri gönderir misin SS olarak?

SS olarak gönderebilir misiniz?

Bir de GoodbyeDPI indirilenlerde varsa hâlâ virüstotel sitesine gidip atabilir misiz onu da SS olarak.

Önceden virüs bulaştı mı bilgisayara? Bulaşıp mail adresini dağıtmış olabilirler. Gelen mailleri gönderir misin SS olarak?
Hocam mailleri silmiştim ama UPS Kargo, ödenmemiş gümrük ücreti falan yazıyodu.

SS olarak gönderebilir misiniz?

Bir de GoodbyeDPI indirilenlerde varsa hâlâ virüstotel sitesine gidip atabilir misiz onu da SS olarak.

Sildim hocam goodbydpi. Ama GitHub'dan yüklemiştim.

GoodBye DPI açık kaynak kodlu bir yazılımdır, eğer virüs barındırsaydı zaten çakma yazılım youtuberleri hemen atlar ve bundan gömdükçe gömüp prim kasarlardı, bir dosyadan şüphelenilecekse bu GoodBYE DPI değil.

İndirilenlerde duruyorsa hocam VirusTotal sitesine gidip oraya atabilirsiniz orasıda virüslü mü virüsüzmü gösteriyor sonra SS atabilir misiniz hocam.

Hocam mailleri silmiştim ama UPS Kargo, ödenmemiş gümrük ücreti falan yazıyordu.

Sildim hocam goodbydpi. Ama GitHub'dan yüklemiştim.

Virüstotele giremiyorsanızda virüs vardır.

Gelen mesajları SS olarak atabilir misiniz?

Televizyonhesabı60 adlı kişi emaili bulup troll yapıyor olabilir ama bence iş ciddi ekspres teslimatda amazonundu herhalde neyinse onunla iletişime geç ben biraz araştıracağım bulunca bir şey yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…