Hesaplar sürekli çalınıyor

Televizyonhesabı60 adlı kişi emaili bulup troll yapıyor olabilir ama bence iş ciddi ekspres teslimatda amazonundu herhalde neyinse onunla iletişime geç ben biraz araştıracağım bulunca bir şey yazarım.

Hocam o e-posta benim zaten :) televizyon için açmıştım sadece bu hesaptan silmemişim gelen mailleri.

Hocam o e-posta benim zaten :) televizyon için açmıştım sadece bu hesaptan silmemişim gelen mailleri.

Bu arada iCloud'uma Amerika'dan, Kanada'dan giriş yapmaya çalıştılar 1 saat önce.

Televizyonhesabı60 adlı kişi emaili bulup troll yapıyor olabilir ama bence iş ciddi ekspres teslimatda amazonundu herhalde neyinse onunla iletişime geç ben biraz araştıracağım bulunca bir şey yazarım.
Mailleri bir şeyle bağdaştırma dostum, o tarz mailler bana da geliyor, basit bir virüs vakası işte, hesaplara girmelerinin maillerle bi alakası yok.

Mailleri bir şeyle bağdaştırma dostum, o tarz mailler bana da geliyor, basit bir virüs vakası işte, hesaplara girmelerinin maillerle bi alakası yok.
Hocam 2 kere tam tarama yaptım kaspersky ilkinde çıktı ikincide temiz çıktı. Başka alabileceğim bir önlem var mı?

Hocam 2 kere tam tarama yaptım kaspersky ilkinde çıktı ikincide temiz çıktı. Başka alabileceğim bir önlem var mı?
Tekrar tara, hiç bir şey çıkmazsa direkt tüm hesapların mailini şifresini ve kalan zartını zurtunu değiştir, bundan sonra muhtemelen şifre değiştirme talebi vs yaşamazsın.

Allah yardımcın olsun.Ama google iletişime geç gmailim çalındı vakasıyla.

Google belki bulabilir.
Kardeşim sen iyi misin? Mail çalınması ne alaka?

Bence de her şeyi değiştir veya yeniden aç.

Tekrar tara, hiçbir şey çıkmazsa direkt tüm hesapların mailini şifresini ve kalan zartını zurtunu değiştir, bundan sonra muhtemelen şifre değiştirme talebi vs yaşamazsın.

Kardeşim sen iyi misin? Mail çalınması ne alaka?

Girmeye çalışmışlar.

Bence de her şeyi değiştir veya yeniden aç.

Girmeye çalışmışlar.

Hocam gmaillerime giriş gözükmüyor. Sadece telefondan ICloud'a giriş yapılmak istendi onaylıyor musunuz diye sordu. Son kez tam tarama yapıyorum şifreleri vs. değiştirdim yorumlarınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı