Hesaplara sürekli giriş yapan hacker ne zaman bırakır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 3050 İşlemci: İNTEL İ711800H Ram: Crucial 3200MHz 16 GB SSD:
Kioxia Exceria 500 GB
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bana 4 gün önce bir hacker saldırdı. Gmail'imi hackledi ama şifreyi değiştirmedi. Sürekli hesaplarıma giriş yapıyor. Bu hacker peşimi ne zaman bırakır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bırakmasını bekleme şifreni değistir hemen bence.

Merhaba. Bana 4 gün önce bir hacker saldırdı. Gmail'imi hackledi ama şifreyi değiştirmedi. Sürekli hesaplarıma giriş yapıyor. Bu hacker peşimi ne zaman bırakır?
Eğer ki bilgisayarınızda bir virüs varsa veya şüpheleniyorsanız Kaspersky indirin ve tam arama yapın, bilgisayara indirdiğiniz bir virüs yüzünden hesaplarınıza eriştiyse hemen format atın. Eğer bir linke basıp hesaplarınızın verilerini sızdırdıysanız hesaplarınızla alakalı tüm bilgileri değiştirin şifre vs.

Genelde hesabınızı kendi aleyhine alana kadar bırakmaz, canını sıkarsanız daha da çok gelebilir veya sıkıntıdan bırakır. Önerilerim:

Her platformda aynı şifreyi kullanmayın.
2FA'yı aktif edin.

tüm şifrelererimi değiştirdim format attım kaspersky indirdim ama adamlar telefonumun cihazımı bul özelliğini açmışlar

2 FA'yı da aktif ettim 2 AD'yı aktif ettim

ben bu konu hakkında siber suçlara başvursam yardım ederlermi

korkuyorum lütfen yardım edin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı