Steam Hesapları çalındı

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Dün gece saat 03:00 sularında e-posta spam klasörüne 4 adet mail gelmiş, bana bildirim gelmedi. Aynı e-posta adresime bağlı olan 3 adet Steam hesabım çalındı. Ne yapabilirim? Oyun satın aldığım kartları hatırlamıyorum.

Farklı bir cihazdan aşağıdaki linke girin ve hesabınızın çalındığı cihazda mutlaka antivirüs taraması yapın ve hatta mümkünse temiz kurulum yapın.

Link sizi uygun şekilde yönlendirecektir.

Farklı bir cihazdan aşağıdaki linke girin ve hesabınızın çalındığı cihazda mutlaka antivirüs taraması yapın ve hatta mümkünse temiz kurulum yapın.

Link sizi uygun şekilde yönlendirecektir.
Bilgisayardan girdim hocam. Yarım saat önce destek gönderdim ama hangi kredi kartıyla alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayardan girdim hocam. Yarım saat önce destek gönderdim ama hangi kredi kartıyla alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum.
Hocam hesaplar bilgisayarınızda bulunan bir virüsten dolayı gittiyse, ki öyle görünüyor, hesabı geri alsanız da tekrar erişim kaybetmeniz olası. Başka bir cihaz kullanın ne olur ne olmaz.

Kredi kartı bilgilerini hatırlamıyorsanız geçmiş olsun sahipliği doğrulamak için fatura veya kart bilgisi isterler. Siz yine de deneyin belki başka yolu vardır.

Hocam hesaplar bilgisayarınızda bulunan bir virüsten dolayı gittiyse, ki öyle görünüyor, hesabı geri alsanız da tekrar erişim kaybetmeniz olası. Başka bir cihaz kullanın ne olur ne olmaz.

Kredi kartı bilgilerini hatırlamıyorsanız geçmiş olsun sahipliği doğrulamak için fatura veya kart bilgisi isterler. Siz yine de deneyin belki başka yolu vardır.
Başvuru atmadan önce bilgisayarı tarattım 18 tane virüs temizledi.

Hesaplarımı geri aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı