Gerçekten VPN falan değilse yurtdışında bu tarz ileri hackleme mevzuları vardır. Sonuçta bir açık oluyor, kapatılıyor o kapanan yerin açığı oluyor falan. Gelişmiş yöntemleri vardır. Bir şekilde onu pasif etmek gibi. İlk kez bende sizden duydum şahsen. Çok güvendiğim bir güvenlik önle miydi bana göre telefon izni ile girilmesi. Sizin bir an önce yetkili kişilerle görüşüp destek almanız. Bir de hangi mail servisini kullanıyorsanız, Google, Microsoft artık her neresiyse oranında destek ekibiyle görüşüp durumu izah etmeniz. Böyle bir durum söz konusu oldu fakat telefonuma herhangi bir uyarı gelmedi vs.
Nasıl daha fazla korurum sorusuna gelecek olursak ta aslında yapacağınızı yapmışsınız. Tüm SMS telefon onayı tarzı güvenlik önlemlerini açmak. Başka hesaplarda e-posta onaylı girişler sağlamak, bir de şifreleriniz biraz daha güçlü olmalı. Önemli yerler gerekirse unutacağınız şifreler olsun. Bir yere kaydedin. Dediğim tarz mesela sanki bir Steam random Key gibi karışık ve anlamsız sayı sembol harf olmalı. Diğer mecralardaki bir alt seviye hesaplarınızda da aynı şifreleri koymaktan kaçının. Biri giderse çorap söküğü gibi diğer hesaplarda gider.
Örnek olarak benim Microsoft hesabım 3JAQE-9H5VV gibi bu tarz bir şifreden oluşuyor. Yine hiç yoktan iyidir bulunma ihtimali.