C Crossover17 Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 200 16 Aralık 2019 #51 Murat5038 dedi: Oyun oynamak bir şeyi değiştirmiyor. Tavsiye ettiğim av Kaspersky. Genişletmek için tıkla... @Murat5038 bence arkadaşın sormak istediği AV programları FPS'i etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2019
Murat5038 dedi: Oyun oynamak bir şeyi değiştirmiyor. Tavsiye ettiğim av Kaspersky. Genişletmek için tıkla... @Murat5038 bence arkadaşın sormak istediği AV programları FPS'i etkiler mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Aralık 2019 #52 Crossover17 dedi: @Murat5038 bence arkadaşın sormak istediği AV programları FPS'i etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki FPS mi önemli güvenlik mi? AV istiyorsa güvenlik öncelikli gelir.
Crossover17 dedi: @Murat5038 bence arkadaşın sormak istediği AV programları FPS'i etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Ben de diyorum ki FPS mi önemli güvenlik mi? AV istiyorsa güvenlik öncelikli gelir.
Yedinci Mühür Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 19 Mayıs 2020 #53 Hocam konuyu hortlatcak gibi olcak ama kusura bakmayın. Yaşadıklarınızın aynısı bana da oldu. Siz sebebini anlayabildiniz mi? İlk fark edişiniz ne zaman oldu? Ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı bu durumla ilgili.
Hocam konuyu hortlatcak gibi olcak ama kusura bakmayın. Yaşadıklarınızın aynısı bana da oldu. Siz sebebini anlayabildiniz mi? İlk fark edişiniz ne zaman oldu? Ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı bu durumla ilgili.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #54 Neden herkes Kaspersky,öneriyor. Ben Norton,aldım memnunum.
Yedinci Mühür Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #55 SwishTTT dedi: Neden herkes Kaspersky,öneriyor. Ben Norton,aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... İkisi de çok tercih ediliyor. Norton da iyi.
SwishTTT dedi: Neden herkes Kaspersky,öneriyor. Ben Norton,aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... İkisi de çok tercih ediliyor. Norton da iyi.