Hesaplarım ele geçiriliyor

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
2 gün önce Steam'den "hesapdaki değişiklikler için" diye başlayan e-posta aldım fakat epostaya giremedim. Kafaya takmadım (e-posta silinmiş)dün DC hesabım random sunuculara girdi onu da takmadım ama bugün İtemsatış hesabıma giremedim ve giriş epostası başka birine ait bir epostaydı ve hesaba giremedim. Bu çalınma saat sabah 6 da oldu, yeni okuldan çıktım ve 10 başarılı islem yapmışlar. İtemsatış'ı aradım açmadılar, canlı desteğe yazdım e-posta atın dediler. Herhangi bir yasa dışı durumda ceza falan alır mıyım? Ve hesaplarım yavaş yavaş ele geçirildiğinden diğer hesaplarımın gitmesinden korkuyorum, ne yapmaliyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen PC'nize virüs girmiş ve bu durumun yaşanmasına neden oluyor hemen hesaplarınızın şifrelerini değiştirin ve PC'nize temiz bir format atın.

Benim de başıma benzer bir şey geldi. İnternet bağlantısını kapatın ve başka bir cihazdan önemli hesaplarınızı farklı bir Gmail'e alın. Ben öyle yaptım. Gmail şifresini değiştirmeme rağmen yine hesaplarımı ele geçirdiler. Çerezleri mi ne kopyalıyorlar öyle bir şey varmış. Bu çerezleri değiştirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama benim için iş işten geçti artık hesaplar gitti. Bu arada gelen e postalardan bazıları çöp kutusuna gidiyor. Gmail o cihazda girilmemiş olsun. Mümkünse yeni açın. Hesapların şifrelerini farklı cihazdan değiştirin.

Benim de başıma benzer bir şey geldi. İnternet bağlantısını kapatın ve başka bir cihazdan önemli hesaplarınızı farklı bir Gmail'e alın. Ben öyle yaptım. Gmail şifresini değiştirmeme rağmen yine hesaplarımı ele geçirdiler. Çerezleri mi ne kopyalıyorlar öyle bir şey varmış. Bu çerezleri değiştirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama benim için iş işten geçti artık hesaplar gitti. Bu arada gelen e postalardan bazıları çöp kutusuna gidiyor. Gmail o cihazda girilmemiş olsun. Mümkünse yeni açın. Hesapların şifrelerini farklı cihazdan değiştirin.

Aga peki başıma bir sıkıntı falan gelir mi?

Aga bir de google kontrol merkezinde tek bağlı cihaz benimkiler başka cihaz yok işlemleri benim cihazlardan yapıyolar büyük ihtimal

@575412 @231782 @Frstghost
Aga format atıcamda benim 2. diskimde Full oyunlar var onu da mı formatlayayım.

Son düzenleme:
Aga peki başıma bir sıkıntı falan gelir mi?

Aga bir de google kontrol merkezinde tek bağlı cihaz benimkiler başka cihaz yok işlemleri benim cihazlardan yapıyolar büyük ihtimal

@575412 @231782 @Frstghost
Aga format atıcamda benim 2. diskimde Full oyunlar var onu da mı formatlayayım.
Hocam bence nolur nolmaz formatlayın oraya bulaşıyor mu bilmiyorum. Belki bulaşmıştır işini garantiye al.

Aga peki yeni e-posta açayım mi hesapları ona alayım.

Evet ama virüs olmadığını bildiğin bir cihazda aç. Bir de banka kartlarının olduğu hesapları kapat. Eğer o hesaplara ulaşamıyorsan yetkililerle falan konuş. Bende çok bilgili değilim bu konularda. Sadece başıma geldi ve o hesaplarda herhangi bir kredi kartı yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı