Hesaplarım ne kadar eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de sana tüm oyunların fiyatından bahsetmiyorum zaten. Önceki yanıtlara bakarsan 250TL diyor hesap için. Bir kişi RDR ve Cyberpunk oynamak istese 380₺ para ödeyecek. Ben neden 700 oyun olan ve içerisinde bu kadar triple a bulunan hesabı 250'ye satayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatamıyoruz herhalde. 380 ödeyecek de senden ucuza almak ister adam, zaten çoğu hesap alanlar online oyunlar için alıyor ve o AAA seriler dışında da bir oyun oynayacağını düşünmüyorum alan adamın. Tüm bunların üstüne dolandırılma riski ve VAC ban girince çok düşüyor fiyatlar. Kaldı ki 600- 700 etse bile şu an bu paraları verebilecek kişi zor bulursunuz.

Kardeşim aklındaki fiyat ne ise onu yaz sat o zaman. Satılmayınca da niye satılmıyor diye sor kendine o zaman dank eder belki. Biz bilmiyor muyuz AAA oyunları gidip tek tek satın almayı. Gider komisyon ile satanlardan alırım. 3 oyun oynayacaksam 3 oyunu alır keyfime bakarım. 700 oyun var diyorsun yapma gözünü seveyim kendin kaç tanesini açıp oynadın? Madem bu denli değerliydi hesabın niye hile açtın? Madem burada yazılanı çizileni beğenmiyorsun bu işin sarrafı sensin hesap senin fiyat senin satmayı dene bakalım ne olacak

Hesabını öyle düşük fiyatlara satmazsın ama 400-500 vardır belkide. Bilemedin 600, bu konularda pek bilgili değilim ama güzel bir fiyata satabilirsin alıcı çıkarsa. Şimdi benide linçlemezler umarım.

Steam hesaplarını kimse yüksek paralar vermez ki Steam'in en çok oynanan oyunundan VAC yemişsiniz. 200'e alan olursa bırakın.

Dostum söyle bir şey söyleyeyim benim düşüncem bu. Güzel bir hesap alıyorsunuz ve VAC ban var bazi insanlar bunu istemeyebilir o yüzden fiyatı daha uygun olması lazım ayrıca Cyberpunk veya RDR2'yi o kadar para Vermeden'de oynayabilirler forumda RDR2 veya Cyberpunk hesabı satılıyor 10'tlye hem de ömür boyu garantili.

Dostum madem hesabının bu kadar değer ettiğini düşünüyorsun ve neden konu açıyorsun? Onu geçtim bizim yorumlarımıza ise katlanmıyorsun ve saygı duymuyorsun. Ben böyle saçmalık görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…