NihatSDK Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: Şifreni değil e-posta adresin oltalarına düşmüş, e-posta adresini değiştir. Yani eposta1@mail.com ise eposta112@mail.com gibi, uzantıyı değiştir veya komple değiştir. Genişletmek için tıkla... Google ve Microsoft'ta böyle bir seçenek bulamadım. Grandfather dedi: Muhtemelen cihazınızda virüs var. Hesaplarınızı başka bir e-mail üzerine taşıyın. Genişletmek için tıkla... Format attığımı belirtmiştim. Başka mailede taşımayı denemiştim yine aynı şeyler oluyor.
Şebnem Ferah dedi: Şifreni değil e-posta adresin oltalarına düşmüş, e-posta adresini değiştir. Yani eposta1@mail.com ise eposta112@mail.com gibi, uzantıyı değiştir veya komple değiştir. Genişletmek için tıkla... Google ve Microsoft'ta böyle bir seçenek bulamadım. Grandfather dedi: Muhtemelen cihazınızda virüs var. Hesaplarınızı başka bir e-mail üzerine taşıyın. Genişletmek için tıkla... Format attığımı belirtmiştim. Başka mailede taşımayı denemiştim yine aynı şeyler oluyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Aralık 2023 #12 NihatSDK dedi: Google ve Microsoft'ta böyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... E posta adresinin uzantısını değiştir.
NihatSDK dedi: Google ve Microsoft'ta böyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... E posta adresinin uzantısını değiştir.
NihatSDK Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #13 Şebnem Ferah dedi: E-posta adresinin uzantısını değiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok.
Şebnem Ferah dedi: E-posta adresinin uzantısını değiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek yok.