Hesaplarıma Sürekli Birisi Giriyor

• Konuyu başlatan cata
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.440
Hocam bilgisayardan mı giriyorsunuz ona göre bir şey söyleyeceğim.
Evet, bilgisayardan giriyorum genelde ama telefonumdan da giriş yapıyorum çoğu hesabıma. Emin olamadığım için ona da antivirüs indirdim ama bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Eğer bilgisayardan giriyorsanız CMD'ye net user yazın ve kullanıcıları SS atın ve Görev Yöneticisi'nden ayrıntılara gidip services.exe yi kullanan systemmi bakın.
Evet, servises.exe'yi SYSTEM kullanıyor.

Görsel yüklenmemiş.

Bu websitelerden 2. e-postanızı kontol edebilirsiniz, geçmiş olsun.
Avast iki hesabımda da leak olmadığını söylüyor. Diğer site de aynı şekil, leak yok diyor.

Dostum bunu formatın kurtaracağını pek sanmıyorum. Sanırım hesapların bi log'a vs. düşmüş, kısaca pek iyi ellerde değil. O Maillerinden ve hesaplarından kurtul bence.
Mailimi ve hesaplarımı silip yenisini mi açayım yani? Yoksa sadece yeni mail yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-22 125914.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-22 125914.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Evet, bilgisayardan giriyorum genelde ama telefonumdan da giriş yapıyorum çoğu hesabıma. Emin olamadığım için ona da antivirüs indirdim ama bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Evet, servises.exe'yi System kullanıyor.

Görsel yüklenmemiş.

Avast iki hesabımda da leak olmadığını söylüyor. Diğer site de aynı şekil, leak yok diyor.

Eğer önemli bilgi yoksa en iyisi cihazlara format atmak ve modemi resetlemek gibi geliyor bana.

Formatlamayı flash diskim elime en hızlı ne zaman geçerse o zaman yapacağım. Sanırsam zaten içinde Windows vardı.

Bu websitelerden 2. e-postanızı kontol edebilirsiniz, geçmiş olsun.
Hocam benim bir e postam da böyle bir şey yazdı ama ? Çift doğrulama, tele mesaj gelme filan da açık bu e-postam da. Ne demek bu tam olarak?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-22-13-03-43-427-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-01-22-13-03-43-427-edit_com.android.chrome.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 90
Selam. Uzun bir zamandır Spotify hesabıma giriş yapılıyordu, şifre değiştiriyordum yine giriliyordu. Hatta en son 50 karakterlik bir şifre koydum ama nafile. Artık kabullenmiştim durumu ama bir şey daha oldu, Instagram hesabıma da girdiler. Instagram hesabımı siliyordum zaten o yüzden giriş yapıp yeniden silmeye koydum. Ama bugün şöyle bir şey oldu, 2. e-posta hesabıma kayıtlı olan yan Discord hesabıma giriş yapıldı. (diğer e-postama da erişildi yani) yani yapıldı diyorum ama bilmiyorum gerçekten girildi mi, çünkü farklı bir yerden girildiğinde e-postaya gelen mesajı doğrulamak gerekiyor. Giren kişi VPN ile giriyor sürekli farklı yerlerde tabii. Ben bu durumdan nasıl kurtulurum, Kaspersky var bilgisayarda hiçbir şey tespit etmedi normal bir haldeyken ama şimdi tam tarama yaptıracağım muhtemelen saatler alacak. En son ihtimal format atacağım ama şu an flash diskim bende değil. Nasıl kurtulurum bundan, format çözer mi ondan bile emin değilim?

(Görsellerin hepsinden birer tane ekledim ama daha fazla kez farklı farklı yerlerden giriş yapmayı denediler.)

Birisi PC ne sızmış IP adresi ile filan farklı yerlerden giriş yapıyorlardır ya da hesaplarını satıyorlardır. Bilgisayarında bence keylogger virüsü bulaşmıştır. En derininden Malwarebytes tarat Kaspersky aktif antivirüs olduğu için pek işe yaramaz.

Birisi PC ne sızmış IP adresi ile filan farklı yerlerden giriş yapıyorlardır ya da hesaplarını satıyorlardır. Bilgisayarında bence keylogger virüsü bulaşmıştır. En derininden Malwarebytes tarat Kaspersky aktif antivirüs olduğu için pek işe yaramaz.
Malwarebytes da şimdi kurdum, Kaspersky'dan sonra onunla taratacağım. Hesabımı satıyorlarsa bir tek ana hesabımda Nitro ve Spotify Premium vardı ama ana hesabımdan Discord'a giriş yapmamışlar.

Beyler bu konudan sonra bende çok kullandığım maillere bakayım dedim de. Benim en sık kullandığım mailin spam bölüme bu mesajlar gelmiş. Sizde var mı böyle bir şey ya da spam bölümüne böyle mesajlar gelmesi normal mi ? Birkaç ay önce bende bir PDF indirmiştim lanet olsun laptoba virüs girdi face insta her şeye girmeye çalıştılar. Sonra format attım şifreleri değiştirdim şuanlık şükür bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-22-13-14-41-161_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2023-01-22-13-14-41-161_com.google.android.gm.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 81
Beyler bu konudan sonra bende çok kullandığım maillere bakayım dedim de. Benim en sık kullandığım mailin spam bölüme bu mesajlar gelmiş. Sizde var mı böyle bir şey ya da spam bölümüne böyle mesajlar gelmesi normal mi ? Birkaç ay önce bende bir PDF indirmiştim lanet olsun laptoba virüs girdi face insta her şeye girmeye çalıştılar. Sonra format attım şifreleri değiştirdim şuanlık şükür bir sorun yok.
Hocam ben bu işin uzmanı değilim ama mailinizle falan kumar sitelerine kayıt oluyor olabilirler.

Hocam ben bu işin uzmanı değilim ama mailinizle falan kumar sitelerine kayıt oluyor olabilirler.
Benim spamımda bu tarz şeyler yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı