Instagram Hesaplarının hepsi kapatılıyor

Merhaba temmuz aylarının sonunda 4-5 hesabım birden kapatıldı. İtiraz gönderdim ama bir şey değişmedi. Ondan 1 hafta sonra yeni hesap açtım 1 gün olmadan kapatıldı. Şimdi 1 ay geçti yeni açtım yine kapatıldı.

Kapatılma sebebi de topluluk kuralı ihlali.

Instagram'ın help@instagram.com mailine de yazdım ger dönüş olmadı. Başka da destek hattı falan bulamadım.

Bende durup dururken uyarı falan veriyor anlayamadım gitti.

kim bilir neler yaptın onu da tam gerçekliğiyle anlatamadığına göre büyük ihtimal yüz kızatıcı bi olay. yoksa boşa sürekli kapanmaz.
İnsanları yargılamak çok kolay. Benim hayatta olmayan annemin hesabı, sırf kapanmasın diye haftada 1 girdiğim hesabı ne yapmış da topluluk kurallarını ihlal etmiş olabilir? Her şeyi en çok siz biliyorsunuz. Başına geldiğinde anlarsın.

O zaman ucuzmuş ben aliyim bir deneyeyim.
Sizde kampanya olmayabilir ama bir bakın.

Kim bilir neler yaptın onu da tam gerçekliğiyle anlatamadığına göre büyük ihtimal yüz kızatıcı bir olay. Yoksa boşa sürekli kapanmaz.

Mesela ne olabilir? Yaptıysam neden anlatmayayım tanımadığım adamlardan mı utanacağım? Gördüğün gibi bu sorun tek bende değil, yorum yazmak için yazma ciddi bir sorunu konuşuyoruz.

Başın sağ olsun Allah raymet eylesin mekanı cennet olsaun ama sen niye üstüne alınıyorsun ki ben başlık sahibine yazdım. Sana mı yazdık?

Birçok kapanmaz nedeni var. Üçüncü şahıslara saldırı kötü söz yüz kızartıcı olaylar.

Nedenini yazmadıkça detaylıca kimse yardımcı olamaz.

Vereceğim cevapı o veriyor ne fark eder?

Başka detayı olsaydı niye yazmamayım. Birine sövdüysem söylerim zaten. Azerice kullanıyorum zaten Instagram'yı da bir küfür etsem Instagram'ın sistemi nasıl detect etsin.

Vereceğim cevapı o veriyor ne fark eder?

Başka detayı olsaydı niye yazmamayım. Birine sövdüysem söylerim zaten. Azerice kullanıyorum zaten Instagram'yı da bir küfür etsem Instagram'ın sistemi nasıl detect etsin.

Kanka biz de yaptık kötü olaylar zaten bunda utanılacak bir şey yok.

Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim. Biz de yaptık. Söylemene de gerek yok eğer hani yaptıysan bunlardan da oluyor.

Yazdıklarından dolayı birine umarım ölürsün çocuklarından çıkar gibi bir şey yazmıştım. Nefret söylemi diye hesap kapatılmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka biz de yaptık kötü

Kanka biz de yaptık kötü olaylar zaten bunda utanılacak bir şey yok. Bir sürü tahrik eden kaşar et pazarı mı ararsın yazdıklarından dolayı sana küfreden mi? İğrenç bir yer.

Ben sütten çıkmış ak kaşık değilim. Biz de yaptık. Söylemene de gerek yok eğer hani yaptıysan bunlardan da oluyor.

Yazdıklarından dolayı birine umarım ölürsün çocuklarından çıkar gibi bir şey yazmıştım nefret söylemi diye hesap kapatılmıştı.

Tamamda azerice birine küfür edib yanına kalp koysam random bir yabancı ya da Türk olsun güzel bir şey söylediğimi sanacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı