Hesappin.com güvenilir mi?

kripwoutx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da bahsettiğim "Hesappin" sitesi güvenilir midir, alışveriş yapan var mıdır? Valorant VP fiyatlarında her şey diğer bütün E-Pin sitelerinden 80-100 lira daha ucuz. Politakaları, sözleşmeleri, sosyal medya hesapları vs. de sitede mevcut. Görüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba, başlıkta da bahsettiğim "hesappin" sitesi güvenilir midir, alışveriş yapan var mıdır? Valorant VP fiyatlarında her şey diğer bütün e-pin sitelerinden 80-100 lira daha ucuz. Politakaları, sözleşmeleri, sosyal medya hesapları vs. de sitede mevcut. Görüşlerinizi bekliyorum.

Şahsen hiç orayı kullanmadım ama sanırım güvenilir değil. Para veripde siparişini alamayanları görmüştüm.

Merhaba, başlıkta da bahsettiğim "Hesappin" sitesi güvenilir midir, alışveriş yapan var mıdır? Valorant VP fiyatlarında her şey diğer bütün E-Pin sitelerinden 80-100 lira daha ucuz. Politakaları, sözleşmeleri, sosyal medya hesapları vs. de sitede mevcut. Görüşlerinizi bekliyorum.

Sen yine de en güvenilir yerden al bırak ucuz olsun.

Bu tip internet sitelerini artık 10 dolar/aylık sunucu kiraladıktan sonra yapay zeka ile 5-10 dakikada hazırlayıp 3-5 saatte görsel bulup/generate edip kolayca tokatlama sitesi olarak açabiliyorsun artık. Teması olan her siteye güvenilir mi başlıkları spamlanmasın diye sabit başlık gerekiyor.

hocam ben genelde böyle adı bilinmedik yerlerden alışveriş yapmak yerine daha güvenilir ismi bilindik yerleri tercih ediyorum çünkü müşteri desteği açısından daha iyi oluyor genelde ben birşey alacak olsam itemsatıs yada ıtempazardan alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı