Steam Hesapta topluluk pazarı kullanılmış

Envfedaisi

Centipat
Katılım
19 Nisan 2023
Mesajlar
262
Çözümler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Donanım

İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)

Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
Cinsiyet
Kadın
Steam hesabım Steam Guard ile korunuyor, bilgisayar kapalıyken mailime gelen bildirimle bir sürü şeyin satıldığını gördüm. Hepsi 0.02 USD'ye satılmıştı, yani Steam Guard gerekmiyordu bunları satmak için. Bundan 2 gün öncede babam korsandan ETS2 yüklemişti, sebebi bilgisayarın kaldırmaması normalde vardı yani Steam'de. Steam'i bilgisayardan açmayı denediğimde de bu makinede çalıştırılamıyor, servis yüklenmesi gerek tarzı şeyler yazıyordu, korsan ETS'yi kaldırınca düzeldi ama.

Ben bilgisayara bir erişim olduğundan şüpheliyim, hesapta bir sürü CS:GO skini de var ve hepsi birbirinden değerli, ancak onlar duruyor bunun yerine çok daha değersiz olan rozetler falan satılmış. Eğer Guard'a erişim olsaydı onları da satarlardı. Ancak şöylede bir durum var ki hepsi gece 3 ve sabah 8 sularında satılmış, yani bilgisayar kapalıyken. Önerilerinizi bekliyorum, okuduğunuz için teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar ne var ne yok çalmaya "çalışmışlar" babam sağ olsun, ama hesapların çoğunda 2 adımlı doğrulama olduğu için sadece 2 hesaba girmişler birini kurtardım :) .


Virüs taramasın yapın. Sonuçları yazar mısınız?
Hocam bir virüs programı kullanmıyorum, Win Defender elinden geleni yaptı geri kalanları bütün dosyaları ayıklayarak manuel olarak gerçekleştirdim.
Hangi rozet satılmış?
Hesapta ne varsa.
 

Geri
Yukarı