Steam Hesaptaki her şey 2 cent'e satılmış

Cloudex77

Decapat
Daha fazla  
Steam hesabıma PC kapalıyken biri girmiş, envanterimde ne varsa 2 cente satmış, 20-30 dolarlık eşyalarım da dahil, Steam desteğe yazsam bir şey çıkar mı ya da gireni bulabilir miyim?

Steam hesabıma PC kapalıyken biri girmiş, envanterimde ne varsa 2 cente satmış, 20-30 dolarlık eşyalarım da dahil, Steam desteğe yazsam bir şey çıkar mı ya da gireni bulabilir miyim?

Steam destekte şansını bir deneyin derim başka şansınız yok maalesef.

Giren kişi yurtdışındadır muhtemelen. Pazar işlemleri geri alınamadığı için giden gitti gözüyle bak destek yardımcı olmayacak. Güvenmediğin sitelere giriş yapma bilgisayara bir şey indirirken virüs taraması yaptır bundan sonra. Geçmiş olsun.

Maalesef öyle öyle ama anlamadığım tüm önlemler vardı Steam Guard falan gece bilgisayarda kapalıydı anlamadım.

Hocam geçen sene maalesef bu durumu yaşamıştım Steam dolandırıcılık veya çalıntı hesap durumuyla ilgilenmiyor ve onların bu işle bi alakası olmadığını söylüyorlar zaten sözleşmedede yazıyor. Dolandırıcılık çok büyük mevlalar olduğu zaman medyaya yansıyor ancak o zaman ilgileniyorlar. Geçen sene benim €215 item tanesi 8 TL den satılmıştı hesapta 200 TL vardı. Geçmiş olsun. o7

Gireni bulmak için Steam>Yardım>Hesabım>Steam Hesabınızla İlişkili Veriler ve buradan da "Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi", "Bilgisayar Adları" gibi sekmelerden kontrol edebilirsin.

Giriş geçmişi

Doğru söylüyorsunuz yapacak bir şey yok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…