Steam hesabıma PC kapalıyken biri girmiş, envanterimde ne varsa 2 cente satmış, 20-30 dolarlık eşyalarım da dahil, Steam desteğe yazsam bir şey çıkar mı ya da gireni bulabilir miyim?
Giren kişi yurtdışındadır muhtemelen. Pazar işlemleri geri alınamadığı için giden gitti gözüyle bak destek yardımcı olmayacak. Güvenmediğin sitelere giriş yapma bilgisayara bir şey indirirken virüs taraması yaptır bundan sonra. Geçmiş olsun.
Hocam geçen sene maalesef bu durumu yaşamıştım Steam dolandırıcılık veya çalıntı hesap durumuyla ilgilenmiyor ve onların bu işle bir alakası olmadığını söylüyorlar zaten sözleşmedede yazıyor. Dolandırıcılık çok büyük mevlalar olduğu zaman medyaya yansıyor ancak o zaman ilgileniyorlar. Geçen sene benim €215 item tanesi 8 TL'den satılmıştı hesapta 200 TL vardı. Geçmiş olsun. O7.
Gireni bulmak için steam>yardım>hesabım>steam hesabınızla ilişkili veriler ve buradan da "yakın zamandaki giriş geçmişi", "bilgisayar adları" gibi sekmelerden kontrol edebilirsin.
Giriş geçmişi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.