Steam Hesaptan 4 defa para çekildi

Eirene07

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabıma kartım kayıtlıydı, nasıl oldu bılmıyorum herhangı mesaj da gelmedı. Kartımdan 4 kez 50 dolar cekti cüzdanıma ardından kartı silip şifreyi değiştirip Steam desteğe yazdım. Ayrıca iade talebi de oluşturdum. Sizce olumlu sonuçlanır mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir misiniz?

Bununla alakalı günün ikinci konusu, dolandırıcılar faaliyete geçmiş herhalde. Anladığım kadarıyla cüzdan bakiyesine çekilmiş paranız. Eğer oyun alınmışsa kesin iade olur diyebilirdim ama cüzdan bakiyesindeki paranın, kartınıza iade olup olmayacağını bilemiyorum maalesef. Şansınızı deneyin ve Steam API'nızı sıfırlayın. Muhtemelen onu çaldırdınız.

Bununla alakalı günün ikinci konusu, dolandırıcılar faaliyete geçmiş herhalde. Anladığım kadarıyla cüzdan bakiyesine çekilmiş paranız. Eğer oyun alınmışsa kesin iade olur diyebilirdim ama cüzdan bakiyesindeki paranın, kartınıza iade olup olmayacağını bilemiyorum maalesef. Şansınızı deneyin ve Steam API'nızı sıfırlayın. Muhtemelen onu çaldırdınız.

Steam iade talebimi onayladı ve para cüzdanımdan gitti ancak şu anlık sadece 1800 TL yatırılmış kalan para tamamen ne zaman yatar ya da yatar mı?

@Eirene07, oyun olsa net konuşabilirdim de cüzdan bakiyesini bilemiyorum. Şansınızı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı