Steam Hesaptan başkasına hediye gönderilmiş

MPPASHA

Hectopat
Daha fazla  
Mail kontrolü yaparken Steam hesabımdan topluluk hediyesi gönderildiğini gördüm. Hesabıma giriş yapılmamış fakat başkasına hediye gönderilmiş. Aşağıda ekran görüntüsünü koyuyorum. Dün yaptığım taramada bilgisayarımdan 1 adet trojan çıkmıştı fakat antivirüs programı silmişti. Bugün ise bu maille karşı karşıyayım. Bunu Steam desteğe nasıl yazabilirim ve iade gerçekleştirirler mi?

afds.PNG

Steam web API sıfırlayın.

Bilmiyorum ben mi yanlış yere girdim fakat girdiğim sayfada "hesabınız, geliştirici API anahtarı gereksinimlerini karşılamıyor. Hesabınızda Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcısı olmalıdır." diye bir mesajla karşılaştım.

Bilmiyorum ben mi yanlış yere girdim fakat girdiğim sayfada "hesabınız, geliştirici API anahtarı gereksinimlerini karşılamıyor. Hesabınızda Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcısı olmalıdır." diye bir mesajla karşılaştım.

Girdiğim sayfa:

@MPPASHA, hesabınız çalınmadığı halde hediye gönderilmesi garip çünkü bunu genelde Web API üzerinden yapıyorlar.

@MPPASHA, hesabınız çalınmadığı halde hediye gönderilmesi garip çünkü bunu genelde web API üzerinden yapıyorlar.

Bende anlamış değilim herhangi bir giriş yapılmamış sadece biriktirdiğim puanlardan kendisine hediyeler göndermiş. Fakat dediğim gibi bilgisayarımdan virüs de çıkmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı