Steam Hesaptan çıkış yapılmış, hesap çalındı mı?

• Konuyu başlatan mnms
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.853

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, benim eski bir arkadaşım bilgisayarımıza attığı programda virus varmış ve format attık formattan sonra Steam hesabımın şifresini PC'den değiştim ama oturum kapanmadı. Oyunuma devam ettim. Ertesi gün PC'yi açınca Steam hesaplarımdan çıkış yapılmış. Bu normal mi yoksa hesabıma erişimlerimi var sizce, ve oturumdan attıysa neden şifre değiştiğim zaman değil PC'yi yeniden açınca oturumdan attı?

Her ihtimale karşı mail ve şifreyi yeniden değiştirin. Steam ara ara hesaptan çıkarıyor. Bende de belli zamanlarda çıkıyor.

steam guard falan zaten etkin dün şifremi değiştirmiştim pcden daha sonra bu sabah pc açtığımda oturumdan atmış steam
O zaman endişe edecek bir durum yok gibi görünüyor. Şifre ve mail değişirse garantilemiş olursun hesabı.

Steam ayarlarından hesap bilgisini kayıt etme durumunu kontrol etmenizi öneririm.
Steam güncellemeleri, bilgisayarınızın güncellemeleri, sistemde gerçekleşen hatalar veyahut internet bağlantınızın gidip gelmesi Steam hesabını tamamen kapatmasına ve tekrar giriş yapmanıza sebep olabiliyor. Buna benzer sebeplerden benimde başıma geldi. Eğer içinizde hala şüphe varsa şifrenizi değiştirmeyi veya eğer yoksa Steam Guard programını telefona indirip çift koruma sağlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı