Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı?
Çözüm AjanFiko 11 Nisan 2023 Chessboy dedi: Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz.
Chessboy dedi: Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz.
AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #2 Chessboy dedi: Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Chessboy dedi: Assetto Corsa Ultimate Edition almak istiyorum ama japanese pack aldığım için alamıyorum. DLC'yi tamamen hesaptan kaldırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz.
KS KS Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 AjanFiko dedi: Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ama hâlâ Ultimate Edition kendim için alınamıyor gözüküyor. Artı 0 Eksi
AjanFiko dedi: Sol üstte bulunan Steam desktenden oyun ve DLC yeri var oradan DLC'leri kalıcı olarak kaldırabılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım ama hâlâ Ultimate Edition kendim için alınamıyor gözüküyor.
AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #4 Chessboy dedi: Bunu yaptım ama hâlâ Ultimate Edition kendim için alınamıyor gözüküyor. Eki Görüntüle 1735782 Genişletmek için tıkla... Sanırsam oyuna sahip olduğunuz için. Oyunu iade edebiliyorsanız iade edip bu paketi almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Chessboy dedi: Bunu yaptım ama hâlâ Ultimate Edition kendim için alınamıyor gözüküyor. Eki Görüntüle 1735782 Genişletmek için tıkla... Sanırsam oyuna sahip olduğunuz için. Oyunu iade edebiliyorsanız iade edip bu paketi almanızı öneririm.
KS KS Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 AjanFiko dedi: Sanırsam oyuna sahip olduğunuz için. Oyunu iade edebiliyorsanız iade edip bu paketi almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... İade edilmiyor ama hesaptan kaldırıp bu paketi alabilme ihtimalim varsa yapılabilir. Artı 0 Eksi
AjanFiko dedi: Sanırsam oyuna sahip olduğunuz için. Oyunu iade edebiliyorsanız iade edip bu paketi almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... İade edilmiyor ama hesaptan kaldırıp bu paketi alabilme ihtimalim varsa yapılabilir.