Steam Hesaptan habersiz hediye oyun satın alınıp farklı hesaplara gönderilmiş

rollback

Centipat
Daha fazla  
Bu sabah 7'de işlemler yapılmış saat 12 gibi gördüm öğlen. Desteğe yazdım benden kartın son 4 hanesi işte ismimi ondan sonra fatura adresini falan istedi sizce bunun iadesi yapılabilir mi Steam destek bu sorunu çözer mi?

Bu sabah 7 de işlemler yapılmış saat 12 gibi gördüm öğlen . Desteğe yazdım benden kartın son 4 hanesi işte ismimi ondan sonra fatura adresini falan istedi sizce bunun iadesi yapılabilirmi steam destek bu sorunu çözermi
Hesabımda herşey aktifti nasıl olduysa bir şekilde hesaba girmiş ve kendine 8 tane oyun göndermiş ben kartı kayıtlı unutmuştum en son bir oyun alırken ordan direk alımları gerçekleştirmiş

Bu sabah 7'de işlemler yapılmış saat 12 gibi gördüm öğlen. Desteğe yazdım benden kartın son 4 hanesi işte ismimi ondan sonra fatura adresini falan istedi sizce bunun iadesi yapılabilir mi Steam destek bu sorunu çözer mi?

Hesabımda her şey aktifti nasıl olduysa bir şekilde hesaba girmiş ve kendine 8 tane oyun göndermiş ben kartı kayıtlı unutmuştum en son bir oyun alırken oradan direk alımları gerçekleştirmiş.

Geçmiş olsun. İnşallah paranız iade edilir ancak sanmıyorum iade edileceğini.

Hesabımda her şey aktifti nasıl olduysa bir şekilde hesaba girmiş ve kendine 8 tane oyun göndermiş ben kartı kayıtlı unutmuştum en son bir oyun alırken oradan direk alımları gerçekleştirmiş.

Benim bir arkadaşımın da aynı şey başına gelmişti 1. de kabul olmamıştı 2. de 5 gün inceleme ardından eline gecmişti para ama yalan olup olmadığından emin değilim.

Benim bir arkadaşımın da aynı şey başına gelmişti 1. de kabul olmamıştı 2. de 5 gün inceleme ardından eline gecmişti para ama yalan olup olmadığından emin değilim.
Geçer kanka farklı ip'den girilip alışveriş yapıldığına bakarak anlarlar.

Geçer kanka farklı ip'den girilip alışveriş yapıldığına bakarak anlarlar.
İnşallah anlarlar çünkü 8 tane rust almış adam :D

İnşallah anlarlar çünkü 8 tane rust almış adam :D
Farklı hesaplara hediye ve steam direk iade vermeli aşırı şüpeli bi olay sonuçta kim 8 tane oyunu random nicknamelere dağıtır 18 dolar değerinde

İnşallah anlarlar çünkü 8 tane Rust almış adam :D

Farklı hesaplara hediye ve Steam direk iade vermeli aşırı şüpheli bir olay sonuçta kim 8 tane oyunu random nicknamelere dağıtır 18 dolar değerinde.

Ücret düşükte değil yani hani desem 100-200 TL değerinde umursamam şifre değişir giderim ama durum 5700 civarı olunca direk iletişime geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı