Steam yan hesabımda para var, ana hesabıma nasıl aktarabilirim? CS itemleri olmaz çünkü ana hesap CS'den banlı.
Ben ucuz h3nt4i oyunları alıp kartlarını satmıştım.Steam yan hesabımda para var, ana hesabıma nasıl aktarabilirim? CS itemleri olmaz çünkü ana hesap CS'den banlı.
Hesaptan hesaba para aktarımı diye bir şey maalesef yok, item aktarıp diğer hesaptan aynı itemi satabilirsiniz veya ByNoGame gibi sitelerden paeayı çekebilirsiniz en fazla.
Hesaptan hesaba para aktarımı diye bir şey maalesef yok, item aktarıp diğer hesaptan aynı itemi satabilirsiniz veya ByNoGame gibi sitelerden paeayı çekebilirsiniz en fazla.
Fiyatı stabil bir şeyler bulun derim, aktif olarak fiyatları takip etmiyorum şu an.Para çekmek gibi derdim yok da item alıp takas yapabilirim hangi itemi önerirsin CS hariç
Direk parayı atamazsınız ama oyun hediye edemezsiniz ya da ByNoGame'den çekip o hesabınıza atabilirsiniz ama komisyon kesiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.