Heur.advml.c tehlikeli midir?

Ben Spy Hunter yükledim artık her hafta onunla tam sistem taraması yaptırım çıkarsa zaten silerim önerin için birdaha teşekkür ederim iyi günler :D
Rica ederim. Fakat Spy Hunter yerine Malwarebytes (aktif koruma özellikleri kapalı, ücretsiz olan versiyonu) kullanırsan daha iyi sonuçlar alabilirsin. İyi sosyaller...

Rica ederim. Fakat SPY Hunter yerine Malwarebytes (aktif koruma özellikleri kapalı, ücretsiz olan versiyonu) kullanırsan daha iyi sonuçlar alabilirsin. İyi sosyaller...

Peki Malwerbytes bulduğu gibi virüsü siliyor değil mi? Norton gibi karantinaya almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararsız zararlı mı var? :)

Zararsız zararlı mı var? :)
Şüphelileri sayarsak evet var :)
bugün tam sistem taraması yaptırdığımda yine Heur.advml.c adında sezgisel bir virüs çıktı ve yine Norton virüsü karantinaya aldı.
Karantinaya aldıysa dert edecek bir durum yok.
Bu virüsü kökten kaldırmanın bir yolu yok mudur?
Virüs değil sezgisel zararlı. Kökten temizleme diye bir ibare yok zararlı temizlemede. Tam tarama yapmadığında aktif korumada tespit etmiş ve karantinaya almış. Tam tarama yaptığında da eksik kalanları bulup karantinaya almış. AV yazılımlarının işleyişini ilk olarak öğrenin.

2-3 ay önce bilgisayarıma Norton programıyla tam sistem taraması yaptırdığımda Heur.advml.c adında sezgisel virüs çıktı ve anında Norton bu virüsü karantinaya almıştı ancak bugün tam sistem taraması yaptırdığımda yine Heur.advml.c adında sezgisel bir virüs çıktı ve yine Norton virüsü karantinaya aldı. Bu virüsü araştırdığımda CTRL+alt+Del kilitleniyormuş bende hiç öyle olmadı. Görev yöneticisinde çalışan saçma bir program falan da yok. Bilgisayarımda yavaşlama yok. Bu virüsü kökten kaldırmanın bir yolu yok mudur?
Norton programını aktif olarak kullandığım için müdahil olma gereği duydum.
Tam sistem taraması yaptıysanız endişelenmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Sisteme fazlasıyla güvenlik yazılımları kurup kaldırmanın sistemin dengesini bozduğunu düşünüyorum.
Farklı yazılımlar denemek istiyorsanız sanal makinede çalıştırabilirsiniz.

Norton programını aktif olarak kullandığım için müdahil olma gereği duydum.
Tam sistem taraması yaptıysanız endişelenmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Sisteme fazlasıyla güvenlik yazılımları kurup kaldırmanın sistemin dengesini bozduğunu düşünüyorum.
Farklı yazılımlar denemek istiyorsanız sanal makinede çalıştırabilirsiniz.

Ben 2 veya 3 kere SPY hunter ve 1 kere malwerbytes kurdum bir zararı olmuş mudur?

Ben 2 veya 3 kere Spyhunter ve 1 kere Malwarebytes kurdum bir zararı olmuş mudur?

Şu an hepsini kaldırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 veya 3 kere SPY hunter ve 1 kere malwerbytes kurdum bir zararı olmuş mudur?

Şu an hepsini kaldırdım.

Şu an hepsini kaldırdım.
İşletim sistemleri üzerine ekstra bir ilgim veya bilgim olmadığını yazma gereği duydum.
Sadece kendi yaşadığım tecrübeler üzerinden fikrimi paylaşmak istedim.
SPY hunter yazılımını kullanmadım, hakkında bir bilgim yok.
Genel olarak bir tecrübemi daha paylaşmak isterim. Geri dönüşü daha olumlu, daha iyi yorumlara sahip daha güvenilir yazılım şirketlerinin ürünlerini kullanırsanız, sisteminizin dengesizleşmesine, yorulmasına engel olabileceğinizi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı