McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Birkaç gün önce bilgisayarıma trojan bulaştı. Kaspersky ile silmeye çalıştığımda ise. Bu hatayı verdi. Malwarebytes antivirüsünü de denedim fakat virüsü tespit bile demedi. Yardımcı olur musunuz?
Birkaç gün önce bilgisayarıma trojan bulaştı. Kaspersky ile silmeye çalıştığımda ise. Bu hatayı verdi. Malwarebytes antivirüsünü de denedim fakat virüsü tespit bile demedi. Yardımcı olur musunuz?
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 McMonkey dedi: Birkaç gün önce bilgisayarıma trojan bulaştı. Kaspersky ile silmeye çalıştığımda ise. Eki Görüntüle 1892015 Bu hatayı verdi. Malwarebytes antivirüsünü de denedim fakat virüsü tespit bile demedi. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1892020 Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin.
McMonkey dedi: Birkaç gün önce bilgisayarıma trojan bulaştı. Kaspersky ile silmeye çalıştığımda ise. Eki Görüntüle 1892015 Bu hatayı verdi. Malwarebytes antivirüsünü de denedim fakat virüsü tespit bile demedi. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1892020 Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin.
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Avast deneyebilir misin?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 6 Ağustos 2023 #4 Arşivi sil deyin.
McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 OxygenLynx dedi: Avast deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama sonuç aynı.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 Arşivi sile basın. @McMonkey
OxygenLynx Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #7 McMonkey dedi: Denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast bile mi o zaman ESET 11 falan kurun lisansı da üzgünüm ama paranız yoksa korsan alın ESET bulabilir fakat bulmazsa ve siz para verirseniz bana kızmayın! Fıratt10 dedi: Arşivi sile basın. @McMonkey Genişletmek için tıkla... olabilir
McMonkey dedi: Denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast bile mi o zaman ESET 11 falan kurun lisansı da üzgünüm ama paranız yoksa korsan alın ESET bulabilir fakat bulmazsa ve siz para verirseniz bana kızmayın! Fıratt10 dedi: Arşivi sile basın. @McMonkey Genişletmek için tıkla... olabilir
McMonkey Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #8 celalfe dedi: Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba?
celalfe dedi: Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #9 OxygenLynx dedi: Avast bile mi Genişletmek için tıkla... Avast çok başarılı bir AV değil ki. Niye şaşırdınız? Fıratt10 dedi: Arşivi sile basın. @McMonkey Genişletmek için tıkla... @McMonkey
OxygenLynx dedi: Avast bile mi Genişletmek için tıkla... Avast çok başarılı bir AV değil ki. Niye şaşırdınız? Fıratt10 dedi: Arşivi sile basın. @McMonkey Genişletmek için tıkla... @McMonkey
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #10 McMonkey dedi: Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta arama kısmına girin. %appdata% yazın. Bu kadar. Sizi roaming klasörüne atar. Ordan geriye giderseniz diğer klasörler ulaşabilirsiniz.
McMonkey dedi: Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta arama kısmına girin. %appdata% yazın. Bu kadar. Sizi roaming klasörüne atar. Ordan geriye giderseniz diğer klasörler ulaşabilirsiniz.