Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin.Birkaç gün önce bilgisayarıma trojan bulaştı. Kaspersky ile silmeye çalıştığımda ise.
Eki Görüntüle 1892015
Bu hatayı verdi. Malwarebytes antivirüsünü de denedim fakat virüsü tespit bile demedi. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1892020
Denedim ama sonuç aynı.Avast deneyebilir misin?
Denedim ama sonuç aynı.
olabilirArşivi sile basın. @McMonkey
Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba?Hocam dosyanın konumunu bulup io bit unlocker ile kaldırmayı deneyin.
Hocam ilk başta arama kısmına girin. %appdata% yazın. Bu kadar. Sizi roaming klasörüne atar. Ordan geriye giderseniz diğer klasörler ulaşabilirsiniz.Hocam AppData klasörünü nasıl bulabilirim acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.