HEUR:Trojan.Win32.BadJoke.gen tehlikeli mi?

Kötü bir şaka. Virustotal'e yükleyin veya Malwarebazaar.

Trojan diyor pek bilmiyorum fakat trojanın her türlüsü tehlikelidir banka hesaplarından ev adresine kadar alırlar.

Diyeceğimde trojan yazan trojan da olmaz gibi be sen yine tarat.

Trojan diyor pek bilmiyorum fakat trojanın her türlüsü tehlikelidir banka hesaplarından ev adresine kadar alırlar.

Trojan günümüzde legal gibi gözüküp ama virüs olan yazılıma deniyor.

Sevdiğim bir virusun zararsız halini çıkarmışlar VirusTotal zaten badjoke diyor diye sordum.
Hangi virüs?

Senin dediğin "Ransomware"

Kendi yapdığım zararsız virusumde de aynı uyarıyı vermişdi.

Bence direkt olarak karantinaya alın.

HEUR yani heuristic yani sezgisel olarak trojan olduğu tespit etmiş antivirüs bu trojan olduğu anlamına gelmiyor ama trojan gibi davrandığını gösteriyor. Kullandığınız programın ne olduğuna göre tehlikeli olup olmadığı değişebilir.

Trojan günümüzde legal gibi gözüküp ama virüs olan yazılıma deniyor.

Hangi virüs?

Monoxide zararsız versiyonu Releases · Mist0090/Monoxide-peaceful güvenmiyorsan indirmeni tavsiye etmem.

Bir virusun zararsız halini yapmış insanlar onu taratmışdım.

Ben sana bir de en zararlısını göstereyim.

Kanki konuyla ne alakası var bunun ama gösterceksen göster benim bildiğim en iyi virus solaris. Noescape falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…