HEUR:Trojan.Win32.BadJoke.gen tehlikeli mi?

Monoxide zararsız versiyonu Releases · Mist0090/Monoxide-peaceful güvenmiyorsan indirmeni tavsiye etmem.

Bir virusun zararsız halini yapmış insanlar onu taratmışdım.

Kanki konuyla ne alakası var bunun ama gösterceksen göster benim bildiğim en iyi virus solaris. Noescape falan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En tehlikeli virüs bu.

İnanmıyorsan dene. Son versiyonunda BIOS'a falan bulaşıyor.

BIOS'a bulaşması mumkun değil virusun yapılışı bile basit C# üzerinden anlatacağım arkaya direk image koymuşlar zaten ustunede label,label background coloru blue yapmışlar formclosing fonksiyonuyla kapatmayı engellemişler programı açık tutarsanda arkadan sistem dosyalarını siliyor BIOS'a virus bulaşması mümkün değildir bildiğim kadarıyla.

BIOS'a bulaşması mumkun değil virusun yapılışı bile basit C# üzerinden anlatacağım arkaya direk image koymuşlar zaten ustunede label,label background coloru blue yapmışlar formclosing fonksiyonuyla kapatmayı engellemişler programı açık tutarsanda arkadan sistem dosyalarını siliyor BIOS'a virus bulaşması mümkün değildir bildiğim kadarıyla.
Vay virüsten anlıyorsun demek ki. Son versiyonunu istersne github'dan atayım.

Maalesef 1 GB dosyayı indirip test edemem :/ benim görüşüm BIOS'a fiziksel olarak bir mudahele olmadan virus bulaşamayacağıdır.
Niye edemezsin? Arkadaş içine bunu koydu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı