"Heur: Trojan. Win32.generic" tehlikeli midir?

Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma eski bir flash bellek takmak durumunda kaldım. Normalde kendi belleklerim dışında bellek kullanmam ancak mecbur kaldım. Orijinal Kaspersky Total Security kullanıyorum ve belleği takar takmaz heur: Trojan. Win32.generic'li bir dosya bulup sildi. Dosya adı tuhaftı, örnek vermek gerekirse "____------___----" tarzı bir şeydi. İnternette bu arkadaş hakkında kıyamet senaryoları dönüyor. Kaspersky ile taratıyorum ancak yapabileceğim başka bir şey var mıdır?

Bir sıkıntı çıkmaz. Eski bir virüs ve W8 üstünde çok ciddi zaafiyetler var ise icraat gösterebilir. Kullandığınız işletim sistemi 8 ve üstü ise bir de güncel antivirüs var ise hiçbir sıkıntı çıkmaz.

@Murkrow W11 kullanıyorum. Anlayamadığım olay ise şöyle: Raporlara baktığımda virüs ilk tespit edildiğinde "Temizlemek Mümkün Değil" diye rapor düşmüş. Ardından tam 1 dakika sonra dosyanın bir yedeği oluşturulup karantinaya alınmış ve dosya silinmiş. Ben az önce karantinadan da sildim. Burada silinen dosya olarak yedeklenen dosyadan mı bahsediyor yoksa orijinal virüslü dosyadan mı bahsediyor anlayamadım. @309999
@LeFeyn komik olanı biraz açabilir misiniz?
Akıllı tahta olayı hoşuma gitti hocam. 😂 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı