Heur virüsü

464645

Decapat
Kaspersky bunu buldu tam tarama yaparken çöz butonuna bastım ama yaklaşık 1 saattir dönüyor ne olabilir? Güncelleme: Sayısı 2 oldu.
Güncelleme 2: Dosya konumunu açamıyorum yetkim yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    40,5 KB · Görüntüleme: 527

Uygulayın.

Kaspersky Lab ürünleri, Blue Termite kampanyasında kullanılan aşağıdaki kötü amaçlı yazılımları tespit eder:

• Backdoor.Win32.Emdivi.*
  • Backdoor.Win64.Agent.*
  • Exploit.SWF.Agent.*
  • HEUR:Backdoor.Win32.Generic
  • HEUR:Exploit.SWF.Agent.gen
  • HEUR:Trojan.Win32.Generic
  • Trojan-Downloader.Win32.Agent.*
  • Trojan-Dropper.Win32.Agent.*
Bunlardan biriyse Kaspersky tespit edebiliyor galiba. Ayrıca HEUR virüsü bir çok sitede format atınca bile geçmediğini belirtmiş.

Bunlardan biri değil Python backdoor. Agent.

Bunlardan biri değil Python backdoor. Agent.

Büyük ihtimalle indirdiğiniz bir şeyden oldu bu, şuan sistemi başkası yönetiyor. Sistem yetkisiz ve erişimlere açık büyük ihtimalle. Güvenli moda girip öyle taramaya yapar mısınız? Bu olay olmadan önce ne indirdiniz?

"HEUR" olarak bulunan dosyalar "Heuristic" metoduyla tespit edilen POTANSİYEL zararlılardır. Dosya dizini Kaspersky olduğu için muhtemelen taranan dosyaların cachelerini içeren bir dosyada hatalı bir tespit yaptı(başka bir deyişle kendi kendini virüs olarak gördü) ve bir yandan tarama yaparken bir yandan taramada kullandığı dosyayı silemediği için tarama takıldı. Resimdeki Kaspersky klasörünü istisna listesine ekleyip tekrar tarama yapabilirsiniz.

Hocam bu yazıya dayanarak soyluyorum, Kaspersky'ı kaldırma seçeneklerinden onarmayı seçebilir misiniz? gerçekten kaspersky da sıkıntı varsa çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…