13 tane Hextech kutum bulunmakta bunların hepsi s(-,+)'den geliyor fakat işte anahtar yok nasıl anahtar kasabilirim? Bu arada bayağı Honor alıyorum bunu da belirteyim her gün girdiğimde LoL anahtar parcacığı veriyor.
Riot'un çakallığı. Bazı hesaplara sürekli sandık bazı hesaplara sürekli anahtar veriyor.
Yeni bir hesap açarsanız muhtemelen sürekli anahtar alacaksınız.
Bir çözümü yok arada bir iyi oynadığınızda verir anahtar ve açarsınız kasaları. İsterseniz anahtar satın alabilirsiniz.
Riot'un çakallığı. Bazı hesaplara sürekli sandık bazı hesaplara sürekli anahtar veriyor.
Yeni bir hesap açarsanız muhtemelen sürekli anahtar alacaksınız.
Bir çözümü yok arada bir iyi oynadığınızda verir anahtar ve açarsınız kasaları. İsterseniz anahtar satın alabilirsiniz.
Etkinlik sembolleriyle anahtar ve anahtar parçacığı alabilirsiniz. İkinci bir yol takdir almak. Oyuna girdiğinizde hediye olarak anahtar parçacığı veriyor. Takdir küresi çıkarsa onun içinden de anahtar parçacığı çıkması mümkün.
Popüler online oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan League of Legends geçtiğimiz aylarda yeni bir özellik ekleyerek ücretsiz kostüm, şampiyon, sihirdar