Heyecandan uyuyamamak

maverick84898

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Yarın sınavım var ve çok heyecanlıyım. Birkaç sefer sınavdan önce geceyi iyi uyumamıştım, daha doğrusu heyecandan uyuyamamıştım. Sadece 2 saat uyuyabilmiştim ve o günkü sınavlarımdan hiç de iyi sonuçlar almamıştım. Ama bunda da böyle olmasını istemiyorum. Sizce bu olayın çözümü nedir?

Merhaba arkadaşlar. Yarın sınavım var ve çok heyecanlıyım. Birkaç sefer sınavdan önce geceyi iyi uyumamıştım, daha doğrusu heyecandan uyuyamamıştım. Sadece 2 saat uyuyabilmiştim ve o günkü sınavlarımdan hiç de iyi sonuçlar almamıştım. Ama bunda da böyle olmasını istemiyorum. Sizce bu olayın çözümü nedir?
Kendini yor biraz spor yapmayı dene. Akşam mışıl mışıl uyursun.

Evet sadece dikkat hatasından 2 sorum gitmişti. Bence gayet iyi. Adrenalinden dolayı uyku gelmiyor beyin yoğunlaşıyor sanırım. Ama bu bende oldu sizde farklı bir şey olabilir. Ben hiç uyuyamamıştım. Yatakta dönüp dönüp durmuştum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile.
Aynısı bende de oluyordu ama bende 4-5 gibi kendim bile anlamadan uyuyodum
Kendini yor biraz spor yapmayı dene. Akşam mışıl mışıl uyursun.
Kardeş her gün düzenli olarak spor yapıyorum yormaktan kastın nedir?

Aynısı bende de oluyordu ama bende 4-5 gibi kendim bile anlamadan uyuyodum

Kardeş her gün düzenli olarak spor yapıyorum yormaktan kastın nedir?
Bildiğin yorulmak halin kalmasın yani. Sen vücüdundaki enerjiyi at yani bir şekilde. Ben maden ocağında çalışırdım akşam 11 12 den sonra istesende vücudun zor duruyor uyumamak için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı