Heyecanım kalmadı

Günümüz şartlarını suçlamaya o kadar alışmışsınız ki... Bu halimin hükümetle neredeyse hiçbir alakası yok, kişisel sorunum... Yalnızım...

Madem kişisel, o zaman git psikoloğa görün. Ne gereksiz yere konu açıp, acıtasyon yapıyorsun. Senin sorunun psikologluk. Böyle bir konu açtıysan başından belirtirsin ki ben de ekonomiye değinmem. Çünkü ekonominin iyi olması herkesi mutlu eder, kişi istediği şeyi alabilir, yapabilir. Bu devirde her şey para ile sonuçta. Çoğu insan yalnız. Tek sen değilsin.

Son düzenleme:
Hayattan keyif almak ve hayata bir anlam yüklemek için düzenli yaptığın bir işin olmalı. Bu iş hem kendine hem de insanlara faydalı olmalı.

Birilerini bulun. İlla karşı cinsten olmalı diye bir zorunluluk yok. Hayatımda gerçekten dost diyebildiğim 4-5 kişi var ve her anımda yanımdalar ve inanın etkileri büyük oluyor.

Daha çocuksun, neden böyle yaparak kendini üzüyorsun. Diri diri ölüyorsun şu an.

Birilerini bulun. İlla karşı cinsten olmalı diye bir zorunluluk yok. Hayatımda gerçekten dost diyebildiğim 4-5 kişi var ve her anımda yanımdalar ve inanın etkileri büyük oluyor.
Yalnızım derken yanlış anladınız. Sıkıntımla ben baş başayım, kimse görmüyor.

Dostum okula gidiyor musun? Overthinking sebebi, çok boş kalmanız. Örneğin, spor salonuna yazılın. Tembellik, bir şey yapmadıkça artar; en sonunda hareket etmek istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…