Heyet raporu kac gunde alinir?

caresizlik

Centipat
Henuz hiçbir doktora randevu almadim, bugunden itibaren heyet raporu almak ortalama kac gun surer? İlk psikiyatriye giderek başladım diyelim, ve baska doktora yonlendirdi (en az 3 doktor onayi sartmis) tekrar mi randevu almam gerekiyor yonlendirdigi bolume yoksa ayni gun muayene olabiliyor muyum? Devamsizligim son 2 gun kaldi ve gidecegim hastane merkezde, okulum da merkezde yurtta kalıyorum ve evim ilcede yani rapor alamazsam bu surecte yapacagim devamsizlik sonucu sinifta kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henuz hiçbir doktora randevu almadim, bugunden itibaren heyet raporu almak ortalama kac gun surer? İlk psikiyatriye giderek başladım diyelim, ve baska doktora yonlendirdi (en az 3 doktor onayi sartmis) tekrar mi randevu almam gerekiyor yonlendirdigi Bolu'me yoksa ayni gun muayene olabiliyor muyum? Devamsizligim son 2 gun kaldi ve gidecegim hastane merkezde, okulum da merkezde yurtta kalıyorum ve evim ilcede yani rapor alamazsam bu surecte yapacagim devamsizlik sonucu sinifta kalıyorum.

Hocam heyet raporu dediğimiz şey uzun bir süreç psikolojik de varsa en son kurul çıkılması için tarih verirler size yani aynı gün olması imkansız.

Belli bir tarihte kurula çıkma günü verilir devlet hastaneleri çok yoğun 1 hafta belki 1 ay sürebilir.

Heyet raporu hemen vermezler. Çok sık süreli tedavi görüyorsan, o zaman verirler. 3 doktor olayı biraz değişik.

3 doktor olayına, 3 hekim denir kısaca. Hem tek hekim hem de üç hekim var. Öylesine vermiyorlar maalesef. Uğraşsan bile red cevabı alırsın. Rapordan durumu kurtarayım diyorsun, maalesef olmaz.

Sınıfta kalma olayı varsa; bir bardak soğuk su iyi gider.

Belli bir tarihte kurula çıkma günü verilir devlet hastaneleri çok yoğun 1 hafta belki 1 ay sürebilir.
Doktor insaflı çıkarsa aynı gün çıkmasa bile 1 ay sürmüyor. Doktora iyi biriyse işin daha çabuk halollur.

Heyet raporu hemen vermezler. çok sık süreli tedavi görüyorsan, o zaman verirler. 3 doktor olayı biraz değişik.

3 doktor olayına, 3 hekim denir kısaca. Hem tek hekim hem de üç hekim var. Öylesine vermiyorlar maalesef. Uğraşsan bile red cevabı alırsın. Rapordan durumu kurtarayım diyorsun, maalesef olmaz.

Sınıfta kalma olayı varsa; bir bardak soğuk su iyi gider.

Doktor insaflı çıkarsa aynı gün çıkmasa bile 1 ay sürmüyor. Doktora iyi biriyse işin daha çabuk halollur.

Kronik ibs hastaligim var zaten.

Hocam heyet raporu dediğimiz şey uzun bir süreç psikolojik de varsa en son kurul çıkılması için tarih verirler size yani aynı gün olması imkansız.

1 ay sonra muhtemelen yoklama almayi birakacaklar zaten. Bosuna raporla ugrasmak istemiyorum. 2 haftada falan halledebilsem guzel olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı