MSÜ için heyet raporu nasıl alınır?

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Hava Harp Okulu'na girmek istiyorum ve girerken bizden detaylı heyet raporu istiyorlar ona göre adayları kabul edecekler. Ben sınava seneye gireceğim ama şimdiden bir heyet raporu alıp vücudumda herhangi bir engel olup olmadığını görmek istiyorum sonra 1 senemiz boşuna gitmesin. Bu heyet raporunu nasıl alabilirim?

Heyet raporu için doktorun yönlendirmesi gerekiyor ancak onun öncesinde raporun bir amacı olmalı şu an raporu teslim edeceğin ve talep eden bir kurum yok. Fakat yine de doktora danışmanda fayda var olmadı göz fizyoterapi gibi temel bölümlerde muayne olup gerekli yeterlilikleri ölçebilirsin. Heyet raporu basit bir şey değil bu arada.

Saçma sapan bilgileri nerden buluyorsunuz. Heyet raporu diye bir şey yok. 11 tane poliklinik var. Sözlüden geçenler sevk edilir. Polikliniklerin de bakacağı yerler sağlık yönetmeliğinde bellidir. Gidersin göz hastalıklarına, ortopediye, iç hastalıklarına... Baktırırsın düztaban var mı skolyoz var mı gibi gibi. İstediğin bölümden randevu al git de ki ben hava harp okulu istiyorum şu şu tetkikleri yapabilir misiniz diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı