Heyet raporu varken sınıfta kalınır mı?

Ren O Hara

Femtopat
Katılım
27 Ocak 2024
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 27 Mart'ta bir kaza geçirdim okuldan çıktığımda motor çarptı bacağım kırıldı sonrasında devamsızlığımın yetmeyeceğini bildiğim için 1 Nisandan itibaren heyet raporu aldık 10 Mayıs'ta bitiyor rapor, daha müdür yardımcısı e-Okul'a girmedi konuştum bugün gireceğim onu dedi ama devamsızlıktan kalır mıyım kalmaz mıyım bilemiyorum heyet raporu yeterli oluyor mu? Ve sınavlardan muaf mı geçerim yoksa girmediğim sınavları vermemi isterler mi?

Şu anda heyet raporunun girilmemiş haliyle devamsızlığım aşağıdaki gibi internette falan heyet raporuyla 60 güne uzatıldığı yazıyor devamsızlık hakkının bana da öyle mi olur?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-04-30_010427749.png
    resim_2024-04-30_010427749.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 36
Ailene git, müdür kesin cevap verecektir.
Bende hafta sonları hariç 38 gün falan salgın hastalığı nedeniyle gidememiştim. Doktordan tanı aldım, müdüre verdim ve salgın olarak işaretlediler gelmediğim günleri. Bildiğim kadarıyla 60 güne kadar gidebiliyor bu durum ve yok sayılmıyorsunuz gibi bir durum oluyor. Fakat sınavlara girmeni çok yüksek ihtimalle isteyeceklerdir.
 
Okulda varmışım gibi mi gösterirler hocam? Yoksa en sağdaki devamsızlıktan sayılmayan günler kısmında mı olur gitmediğim günler

Geçmiş olsun. Okulda varmışsın gibi gösteremezler. Heyet raporları direkt sağlık sistemine işliyor. Önünde sonunda müdür de raporu girmek zorunda için rahat olsun.
 
Heyet raporu varsa gitmediğin süre işlenmez, işlenemez.

Şimdi benim 30.5 olarak e okulda gözüküyor ama 15 gün heyet raporum var sınıfta kalır mıyım?

Şimdi benim 30.5 olarak e okulda gözüküyor ama 15 gün heyet raporum var sınıfta kalır mıyım?
ama şöyle yazıyor 11 gün raporlu 2 gün izinli 1 gün sevk 15 gün sağlık kurulu diye ve bunların toplamı 20.5 gözüküyor yani heyet raporunda kalan 7 gün var bunların silinmesimi lazım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı