Heyet raporuyla sınıfta kalınır mı?

albay1233

Femtopat
Daha fazla  
Kronik rahatsızlığım var bu yüzden okula çok az gidebiliyorum. 55 gün devamsızlığım var ama heyet raporu 60 gün bitmek üzere 60 günü geçecekmişim gibi görünüyor. Ne yapmalıyım?

Raporun üzerine bir de kendi devamsızlığın var ama hepsinde olursa kalırsın Benim dönemde bildiğim 30+60 şeklindeydi fakat şu anki yönetmelikte toplamda 60 gün olarak geçiyor veya ben yanlış biliyordum hep böyleydi emin değilim bundan, normal şartlarda 60. günü geçtiğinizde kalmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Öyle bir şey yok.
Eğer öyle bir şey yoksa bunun doğrusunu açıklayabilirsiniz ha siz öyle deyince merak Edip yönetmeliğe 2 dakika açıp baktım evet haklısınız toplamda 60 gün olması gerekiyor fakat bunu bu şekilde açıklarsanız konu sahibi de ben de öğrenebilirim öyle bir şey yok diyip geçmek yerine!🙂

Raporun üzerine bir de kendi devamsızlığın var ama hepsinde olursa kalırsın Benim dönemde bildiğim 30+60 şeklindeydi fakat şu anki yönetmelikte toplamda 60 gün olarak geçiyor veya ben yanlış biliyordum hep böyleydi emin değilim bundan, normal şartlarda 60. günü geçtiğinizde kalmanız gerekiyor.

Disiplin kurulundaki hocaların insafına kalmış kardeş bırakabilirlerde geçirebilirlerde.
Okula bağış falan yapsam

Okula bağış falan yapsam
Resmi olarak demiş olduğunuz durum herhangi bir şeyi değiştirmez ancak Türkiye’de işler nasıl gittiği hakkında fikir sahibisiniz ailenizin okulda idareyle yapacağı bir görüşmede bunun nasıl olabileceğini üç aşağı beş yukarı anlarsınız.
Sağ olsun bir okulumuz böyle bir bilgilendirme sayfası paylaşmış eğer sorunuz olursa bu benim hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı