Öyle bir şey yok.Raporun üzerine bir de kendi devamsızlığın var ama hepsinde olursa kalırsın
Eğer öyle bir şey yoksa bunun doğrusunu açıklayabilirsiniz ha siz öyle deyince merak Edip yönetmeliğe 2 dakika açıp baktım evet haklısınız toplamda 60 gün olması gerekiyor fakat bunu bu şekilde açıklarsanız konu sahibi de ben de öğrenebilirim öyle bir şey yok diyip geçmek yerine!Öyle bir şey yok.
Raporun üzerine bir de kendi devamsızlığın var ama hepsinde olursa kalırsınBenim dönemde bildiğim 30+60 şeklindeydi fakat şu anki yönetmelikte toplamda 60 gün olarak geçiyor veya ben yanlış biliyordum hep böyleydi emin değilim bundan, normal şartlarda 60. günü geçtiğinizde kalmanız gerekiyor.
Okula bağış falan yapsamDisiplin kurulundaki hocaların insafına kalmış kardeş bırakabilirlerde geçirebilirlerde.
Resmi olarak demiş olduğunuz durum herhangi bir şeyi değiştirmez ancak Türkiye’de işler nasıl gittiği hakkında fikir sahibisiniz ailenizin okulda idareyle yapacağı bir görüşmede bunun nasıl olabileceğini üç aşağı beş yukarı anlarsınız.Okula bağış falan yapsam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.