HFW ile kırılmış PS3'te online oyun oynanır mı?

Hocam ben bağlanırken önce yasaklamayı engellemek için PSN girilemiyor diyor hen ayarlarından servis araçlarını devre dışı bırakınca girebiliyorum ama kendi şifremle giremiyorum QR okutuyorum ve bana her seferinde farklı bir şifre veriyor.

PSN genellikle kupa sekrizasyonu için giriyorum ama GTA IV de multiplayer oynamak istiyorum ama banlanmaktan korkuyorum.

Ban falan yok GTA 4 sunucuları açık istediğin gibi son sürüm HFW ve hen yüklü cihazda Online oynayabilirsin. GTA 5 de çeşitli dosya değişiklikleri ile 3. taraf kisilerin açtığı sunucularda oynabilirsin. Bu dediklerimin hepsini her gün yapıyorum. Ban yeme olayı CFW ile kırık cihazlar içindir.
GTA IV'ü multiplayer oynamak istiyorum, oynayabilir miyim?

Ban falan yok GTA 4 sunucuları açık istediğin gibi son sürüm HFW ve hen yüklü cihazda Online oynayabilirsin. GTA 5 de çeşitli dosya değişiklikleri ile 3. taraf kisilerin açtığı sunucularda oynabilirsin. Bu dediklerimin hepsini her gün yapıyorum. Ban yeme olayı CFW ile kırık cihazlar içindir.

Hocam bir de PSN hesabımı PS3'e bağlarken kendi sifremle giremiyorum bana Sony kendi bir şifre veriyor onunla giriyorum psnprofiles de kendi hesabımı arayınca.
Has changed their PSN name, we do not disclose the New name for privacy reasons. Diye bir yazı çıkıyor bunun sebebi HEN mi?

Hocam bir de PSN hesabımı PS3'e bağlarken kendi sifremle giremiyorum bana Sony kendi bir şifre veriyor onunla giriyorum psnprofiles de kendi hesabımı arayınca.
Has changed their PSN name, we do not disclose the New name for privacy reasons. Diye bir yazı çıkıyor bunun sebebi hen mi?

PSN profiles ile henin alakası yok. Bende kullanıyorum pp hakkında kısmında PSN profiles linki var bakabilirsin. Normade direk otomatik bağlanıyor PSN'ye PS3 sadece mobilden PS3 icin şifre oluşturman lazım o kadar ama senin hende sıkıntı var gibi PS3 sistem hakkında kısmındaki HFW ve sistem sürümünün resmini at. Rus heni falan olmasın.

PSN profiles ile henin alakası yok. Bende kullanıyorum pp hakkında kısmında PSN profiles linki var bakabilirsin. Normade direk otomatik bağlanıyor PSN'ye PS3 sadece mobilden PS3 icin şifre oluşturman lazım o kadar ama senin hende sıkıntı var gibi PS3 sistem hakkında kısmındaki HFW ve sistem sürümünün resmini at. Rus heni falan olmasın.

Pkgiden indirirken Rusça yazılar çıkıyor hocam Rus heni olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı