Huawei Home Gateway 255S modeminde kısıtlama kaldırmaya çalışıyorum. Fiber kullandığım için başka bir forumda bulduğum Firmware şifremi ve SSID'mi uçurdu. Turkcell Superonline'ı aradım bizde yok dediler. Ne yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
Huawei HG255s yönlendiricinizdeki Superonline kısıtlamalarını kaldırmanın adım adım kılavuzu. Root yetkisiyle cihazınızın kilidini açın, işlevselliğini artırın ve tam kontrol elde edin. Cihazın garantisini geçersiz kılabileceğini unutmayın, bu nedenle adımları dikkatlice uygulayın.
Huawei HG255s yönlendiricinizdeki Superonline kısıtlamalarını kaldırmanın adım adım kılavuzu. Root yetkisiyle cihazınızın kilidini açın, işlevselliğini artırın ve tam kontrol elde edin. Cihazın garantisini geçersiz kılabileceğini unutmayın, bu nedenle adımları dikkatlice uygulayın.
Şifreyi biliyorlar tabii ki. Bilerek vermiyorlarmış baktım şimdi. Şu videoya bir bak. Açıklamada bir video daha var. Keşke yazılım atmadan önce şifreyi alsaydın. Sürümü düşürüp birde öyle dene aslında otomatik kullanıcı adı ve şifreyi alması lazım. Uzaktan yönetim açık mı?