Çözüldü HG8245X6 routerda stabil olan internet Keenetic KN-1012'de kararsız oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
1 Gbps Superonline kullanıyorum. Keenetic Hero KN-1012 router aldım ve içine OPKG ve Zapret kurdum, QoS ayarı için bileşen kurup aktif ettim.

Bir ONT cihazım yok. Superonline'ın verdiği HG8245X6 modeme direkt olarak fiber kablo giriyor, ardından HG8245X6 modemden ethernet kablosu çıkıp Keenetic Hero KN-1012'ye WAN girişinden giriyor. OPKG ve Zapret kurulu olacağından ötürü Keenetic'in kurulumunda ana router olarak seçim yaptım.

HG8245X6 modemle evin bir konumunda 300 Mbps'e kadar hız ve stabil ping alabiliyorken aynı konumda Keenetic ile 10-20 Mbps hız ve kararsız ping alıyorum.

Yardımcı olur musunuz?

@Dejuf rahatsız ediyorum.

Çözüm
İki router birbirine parazit yapıyormuş, yerlerinde değişiklik yapınca düzeldi.
1 Gbps Superonline kullanıyorum. Keenetic Hero KN-1012 router aldım ve içine OPKG ve Zapret kurdum, QoS ayarı için bileşen kurup aktif ettim.

Bir ONT cihazım yok. Superonline'ın verdiği HG8245X6 modeme direkt olarak fiber kablo giriyor, ardından HG8245X6 modemden ethernet kablosu çıkıp Keenetic Hero KN-1012'ye WAN girişinden giriyor. OPKG ve Zapret kurulu olacağından ötürü Keenetic'in kurulumunda ana router olarak seçim yaptım.

HG8245X6 modemle evin bir konumunda 300 Mbps'e kadar hız ve stabil ping alabiliyorken aynı konumda Keenetic ile 10-20 Mbps hız ve kararsız ping alıyorum.

Yardımcı olur musunuz?

@Dejuf rahatsız ediyorum.
Selamlar hocam,
Beni etiketlemişsiniz. Estağfurullah ne rahatsızlığı.
Maalesef bu konuda bir bilgim yok hocam. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı