TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 09:44 #1 15 günü aşmış borcum çıktı. İnternet üzerinden nasıl ödeyebilirim bu borcu? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 10:07
Çözüm imnotagamer Cuma 10:41 Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr
Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr
zStache Kilopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 223 Çözümler 2 Yer California Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer Cuma 10:25 #2 Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama Bu hizmeti kullanarak adınıza kayıtlı HGS hesapları için ihlalli geçiş bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan ödemede yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama Bu hizmeti kullanarak adınıza kayıtlı HGS hesapları için ihlalli geçiş bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan ödemede yapabiliyorsunuz.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.304 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Cuma 10:41 #3 Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr Artı 1 Eksi Çözüm
Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr
KS KS TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:41 #4 zStache dedi: Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama Bu hizmeti kullanarak adınıza kayıtlı HGS hesapları için ihlalli geçiş bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan ödemede yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... e-Devlet üzerinden ödeyeyemedim ben. imnotagamer dedi: Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr Genişletmek için tıkla... Burayı görmüstümde biraz şüpheye düsmüştüm çok basit yapılmış fake gibi duruyor Son düzenleme: Cuma 11:52 Artı 0 Eksi
zStache dedi: Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) İhlalli Geçiş Bilgileri Sorgulama Bu hizmeti kullanarak adınıza kayıtlı HGS hesapları için ihlalli geçiş bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Buradan ödemede yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... e-Devlet üzerinden ödeyeyemedim ben. imnotagamer dedi: Ben şuradan yapıyorum. Buradan yapılamayanlar için ise ilgili sayfaya yönlendiriyor bu site. KGM - Geçiş İhlal Sorgulama webihlaltakip.kgm.gov.tr Genişletmek için tıkla... Burayı görmüstümde biraz şüpheye düsmüştüm çok basit yapılmış fake gibi duruyor
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.304 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Cuma 13:28 #5 TheKingTR dedi: Burayı görmüstüm de biraz şüpheye düsmüştüm, çok basit yapılmış fake gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Devlete ait olup kaliteli görünen ne var ki, tüm databaseler 2000 model. Artı 0 Eksi
TheKingTR dedi: Burayı görmüstüm de biraz şüpheye düsmüştüm, çok basit yapılmış fake gibi duruyor Genişletmek için tıkla... Devlete ait olup kaliteli görünen ne var ki, tüm databaseler 2000 model.