Kesin bilgiyi veriyorum, iki gozun toplami 1.5 dereceyi gecmemeli, ben de hava harp mulakatina girmeye hak kazandim fakat gozlerim 2 ve 2.25 diye gidemedim, goz cizdirme olayinda da muayenede gozunun cizdirilmis olup olmadigini kontrol ediyorlar ve eliyorlar maalesef.Göz numaralarım bunlar, girebilir miyim? Detaylı anlatırsanız sevinirim. Numaramı düşürebilir miyim? Çok zor biliyorum ama cevap yazan herkese teşekkürler.
Eki Görüntüle 1424213
Kesin bilgiyi veriyorum, iki gozun toplami 1.5 dereceyi gecmemeli, ben de hava harp mulakatina girmeye hak kazandim fakat gozlerim 2 ve 2.25 diye gidemedim, goz cizdirme olayinda da muayenede gozunun cizdirilmis olup olmadigini kontrol ediyorlar ve eliyorlar maalesef.
Butun goz cizdirme ve kucultme operasyonlari muayenelerde, detayli arastirmalarda çıkabiliyor ama eger zaten gozunu cizdirmek istiyorsan ve doktor da gozunun cizdirildiginde tekrar 0.5 dereceden fazla artmayacagini soylerse en azindan hem gozunu cizdirmis hem de sansini denemis olursun ama tabi secilememe sansin var yine de.No touch lazer ile girsem peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.