Hi-Level 1333MHz 8 GB RAM nasıldır, değiştirilmeli mi?

Dün 8.1 Windows Pro kurdum. Bilgisayar özelliklerim:
  • FX-6300
  • Gigabyte 2 GB 256 bit GTX 760
  • Gigabyte 990FXA UD3
  • Hi-level DDR3 2x4 GB 1333 MHz RAM
30 dakika içerisinde bilgisayar takılmaya, kasmaya ya da FPS düşmeye başlıyor. ;şlemci faninı değiştirsem çözüm olur mu? En fazla 60 derece gördüm. Hard diskim baya eski 500 GB'lik Samsung. Ondan mı olur ya da?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 Derecede kasma yapmaz. Ama kasması gerçekten garip macunu tazelediniz mi? Bir de elinizdeki HDD nedir?

İşlemci, ekran kartı ve anakartım iki aylık kardeş macun yenilemem gerekir mi? HDD'min modeli aygıt yöneticisinde Samsung HD403 LJ yazıyor. 400 GB'mış epey eski. Oyundu falan derken yarısından fazlası doldu. Bildiğim kadarıyla PC'min sadece açılış hızını etkiliyor. Sizin görüş ve önerileriniz neler? Bu sorun çözülürse ömür boyu size dua edeceğim. Allah razı olsun. :)

HDD ölmüşse ondan dolayı da olabilir. Yeni sistem alıp eski HDD kullanmak büyük yanlış. İster SSD al eski HDD yi depolama olarak kullan. İstersen yeni HDD al.

Yalnızca Watch Dogs'ta olan bir sorun için sisteminize kötü davranmayın. Oyunun tüm güncellemeleri yüklü değilse yükleyin. Sisteminize ait tüm güncellemeleri de yükleyin. Temiz bir Windows 8.1 kurulumu yapın. Zaten oyunun vRAM kullanımı yüksek. Ekran kartı belleğiniz dolayısıyla da oluşabilir bu sorun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı