HI LEVEL 240 GB SSD Performansı Nasıl Anlaşılır?

Vesprimus

Megapat
Makaleler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
İndie Game Developer
3 yıl önce toplamış olduğum bilgisayarımın SSD performansının azaldığını düşünüyorum, bunu nasıl anlarım?

1903 güncellemesi ile bir temiz kurulum yapayım dedim. Kişisel dosyalarımı atıyordum uzun zamandan beri olan bir durum zaten ama, canım sıkıldı artık (Donmalar, kısa kilitlenmeler ) yük altında iken bu durumda. Yani normal mı?

Gecikme Süresi dikkatimi çekti aşırı yüksek fotoğraf ta olduğu gibi;
HI LEVEL 240 GB Ultra Speed Series
413431

Bu Görsel de tabii ki hep böyle değil. Mesela Şu an SSD %1 çalışıyor ve gecikme 0,2 ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya ilginç hemde. Hocam eğer yeni aldıysanız garantiye gönderin bir sorun var bu SSD de. Bu iops değerleri normal değil.

İlk mesaj da bahsetiğim gibi yeni almadım. 3 sene olmuştur. Yakın zamanda M2 SSD alıcağım. Tabi bunu da rafa kaldırmayacağım sisteme takılı dursa bi problem olmaz herhalde verilerimin sağlığı için .
Sorunum çözüldü.

'Güç Döngüsü ile SSD’nizi Hayata Döndürün' bu makale sorunumla tam ilgili olmasada, işime yaradı.

Ek Açıklama 2019-11-01 023410.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı