HI level 4GB 1333MHz DDR3 üzerine RAM ilave etmek

Rikudou

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mevcut RAM'im HI level 4GB 1333MHz DDR3
Buna 4GB daha eklemek istiyorum ama galiba bu RAM kötü farklı marka bi RAM taksam sorun olur mu ya da direkt 8GB'lık bir RAM mi alıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek modül olduğuna emin misin? Yani bilgisayarını açmadan Windows üzerinden baktı isen 2*2 olabilir ve ana kartında da 2 slot vardır. Ekleme yapacağım diye 4 GB alırsın kasayı açarsın bir bakarsın yer yok .

Dediğim şey çok saçma gelebilir ama olabilir yani ne olur ne olmaz ben söyleyeyim yani.

Sana tavsiyem tek modül 8 GB alman. İleride aynı modelden alırsın. 2 slotu çok iyi kullanman gerek bu yüzden tek modül 8 GB al. Tabi ana kartın modelini söylemen gerek bazı ana kartlar 8 GB desteklemiyor tek slotta.

Anakartım Asus H61M-K

Bende öyle düşündüm aslında.İlerde belki bir tane daha 8GB alıp 16GB yapabilirim anakart Max.16 gb zaten

@Rikodu Anakartında çift slot bulunmakta. Modül sayısı tek ise aynı RAM'den yanına ekleme yapmanızı öneriyorum.

@Yetheer Sistem eski gibi görünüyor bu yüzden daha fazla güncelleme alacağını zannetmem.

2 slot ile 16 GB yapılabilir. Tabi ana kartı tek slotta 8 GB desteklemiyormuş. Hi level 4 GB ile çift kanal yapar artık.

@Spontune Ben de diyorum ki boşuna masraf yapmaya gerek yok. Zaten sistem eski. Bu yüzden 8GB RAM kullanacağı zamanlarda hayli hayli yeterli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…