Anakartım Asus H61M-KFarklı bir marka takarsanız bir sorun olmaz. Önemli olan CL ve MHz değerlerinin aynı olması. Eğer bütçen varsa buyur: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram Ama bu HI Level de kötü bir marka değil, aynısından bir tane daha alabilirsiniz.
Hi-Level 4GB 1333MHz DDR3 Soğutuculu Ram (HLV-PC10600D3/4G) Fiyatı
Bu arada anakartının marka ve modelini söyler misin?
Bende öyle düşündüm aslında.İlerde belki bir tane daha 8GB alıp 16GB yapabilirim anakart Max.16 gb zatenTek modül olduğuna emin misin? Yani bilgisayarını açmadan Windows üzerinden baktı isen 2*2 olabilir ve ana kartında da 2 slot vardır. Ekleme yapacağım diye 4 GB alırsın kasayı açarsın bir bakarsın yer yok.
Dediğim şey çok saçma gelebilir ama olabilir yani ne olur ne olmaz ben söyleyeyim yani.
Sana tavsiyem tek modül 8 GB alman. İleride aynı modelden alırsın. 2 slotu çok iyi kullanman gerek bu yüzden tek modül 8 GB al. Tabi ana kartın modelini söylemen gerek bazı ana kartlar 8 GB desteklemiyor tek slotta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.