- SSD veya HDD modeli
- Hi-Level 240 GB SSD
- Anakart
- Monster Tulpar T7 V24.1
Merhaba benim yaklaşık 3 sene önce aldığım Hi-Level 240 GB SSD aygıtım var. Gigabyte, Hi-Level, phison, burst gibi markalar aynı içeriği kullanıyormuş o yüzden başlığı bu şekilde yazdım. Laptopta anlık kapanmadan dolayı tekrar çalışmadı ve ardından zaten eskiyen bilgisayarımıda değiştirdim. Şimdi SSD'yi çalıştırmak istediğimde görüyor ancak 240 GB olan SSD disk belleği oluşturamıyorum. İnternette araştırdığım zaman S11 Firmware olan SSD'lerde bu sorun kronik gibi bir şeymiş. Firmware sürümüm SBFMP1W3 buna dair 2-3 tane FW bin dosyası buldum ancak S11 flasher a tıkladığım zaman (can't any SATA devices) hatası alıyorum. SATA portundan değil harici aparatla USB'den takıyorum ve şu an SATA portuna takabileceğim bir aparat yok. Şu an kullandığım cihaz M.2 SSD'li bunu açamam garanti kapsamından çıkacaktır. Hata görselini de aşağıya ekliyorum. İlgilenenler için teşekkür ederim.
Çözüldü. Başka bir bilgisayara HDD Caddy bağlantısı ile bağlayıp uyguladığımda çalıştırabildim SSD'yi.
Çözüldü. Başka bir bilgisayara HDD Caddy bağlantısı ile bağlayıp uyguladığımda çalıştırabildim SSD'yi.
Son düzenleme: