HI-LEVEL marka RAM alınır mı ?

1 sorum var, anakartın destekliyor mu? Aslında desteklese bile tavsiye etmem. Hi-Level'i genellikle a101'de görüyorum. Zaten 90 tl ddr2 2 gb ram satıyor adamlar. Kuzenim aldı. Taktı pc'ye. Tıkır tıkır çalışıyor. 2 3 gün sonra bellek azaldı hatası verdi pc. Böyle şeylere güven olmaz. İyisimi sen şunu al: G.Skill Value 8GB 1333MHz DDR3 Ram (F3-10600CL9S-8GBNT) Fiyatı para vermek için üşenmeyin lütfen. Parası yüksek ise bi sebebi var.

Not: Verdiğim ram ve senin söylediğin ram'i anakartın destekliyormu?

1 sorum var, anakartın destekliyor mu? Aslında desteklese bile tavsiye etmem. Hi-Level'i genellikle a101'de görüyorum. Zaten 90 tl ddr2 2 gb ram satıyor adamlar. Kuzenim aldı. Taktı pc'ye. Tıkır tıkır çalışıyor. 2 3 gün sonra bellek azaldı hatası verdi pc. Böyle şeylere güven olmaz. İyisimi sen şunu al: G.Skill Value 8GB 1333MHz DDR3 Ram (F3-10600CL9S-8GBNT) Fiyatı para vermek için üşenmeyin lütfen. Parası yüksek ise bi sebebi var.

Not: Verdiğim ram ve senin söylediğin ram'i anakartın destekliyormu?
Evet anakartım 1333 mhz ddr3 destekliyor, Gigabyte H61M-D2-B3 model anakart

Hi-Level biraz şans işi gibi. Garanti veremeyebilirim. Çabuk bozulabiliyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi genelde a101 markette var bu ürünler. Bir seferinde Flash bellek almıştım Hi-level, 1 ay dayanmadı. Dediğim gibi ürünleri ucuz ama çabuk bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı