Hi LEVEL Marka Ram

Ya RAM sistemin en ucuz parçası zaten. DDR3 4 GB üstünden sonra gerisi fark etmiyor genelde.

Tam olarak öyle alıyorum, 4GB DDR3 1333Mhz alıyorum zaten frekans 2000Mhz yapmadığım sürece çok şey değişeceğini sanmıyorum

t Recep Baltaş'ın bir videosunda geçiyordu. Piyasada kötü marka RAM yok sadece HI-Level biraz daha alt seviye gibisinden
Evet ondan dolayı aklım takıldı benim de

Hi Level'i Gökhan kullanıyordu. Bu Gökhan da gel desek gelmez, gelme desek gelir. Ben yine de Corsair öneririm.

Knk bu aralar ses sistemi ile meşguldüm :D :D

Uzunca zamandır kullanıyorum 2GB (2x2) 1333 MHZ soğutuculu olarak. Bir sıkıntım olmadı.

Sadece kasama kola dökülünce RAM'lerin 1 tanesine baya bir kola dökülmüştü. Bu yüzden bozulmuştu. Sonradan anladım zaten bozulduğunu.

Eğer bütçe yeterli ise diğer markalara yönel yinede. Ama değilse de alabilirsin. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum aynı modül kullandıktan sonra.

Ben diyorum Hi-Level iyi mi siz diyorsunuz Corsair iyidir, bence en iyisi Patriot...
Ben kendim seçmiyorum. Sadece bu varmış. Pazartesi adama vericem kasayı fakat RAM konusunda şüphelerim vardı. Yoksa yazmanız benim için sorun değil ama birazcık daha benim soruma yönelik yanıt verebilirdiniz :D Çok asi bir yazı oldu ama olsun ;)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı