Hi-Level SSD Benchmark değerleri

Yusufkk38

Hectopat
Yer
Dathomir
Daha fazla  
Selamlar.
Geçenlerde forumda Hi-Level Ultra 120 GB SSD ile ilgili konular okudum, çoğunda Hi-Level SSD'nin sorunlu olduğunu ve okuma yazma hızlarının SATA 3 portunda 200-250 civarında gezdiğini yazmışlardı.
Bende daha yeni bu SSD'den sipariş ettim ve kullanmaya başladım, testlerini yaptım ve bir haftalık kullanımım oldu günlük kullanım da performansı beni hayli etkiledi, kullanmaya da devam etmeyi planlıyorum.
Benim anlamadığım bu SSD hakkında böyle yazanların nasıl SATA 3 portunda 250 MB okuma yazma değeri almaları.
Aşağıya benim SSD'nin test sonuçlarını paylaşacağım ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20201114_221610.jpg
    IMG_20201114_221610.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldı ki olay sadece hızda da değil. SSD ile bir sorun yaşasanız, üretici yazılımını indirip FW güncellemesi, sağlık vs. değerler takibi yapmak isteseniz yapamayacaksınız. Umarım şanslı arkadaşlardan olursunuz da sorun yaşamazsınız diyelim. Kesinlikle önerilecek bir SSD değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı